Helge Hammelow-Berg tilbudt plass i Kjendis-Farmen

Helge Hammelow-berg er kjent som en engasjert ildsjel i Tønsberg Amatørteater. Nå vil kanskje sommerproduksjonen deres gå uten hans tilstedeværelse.

Helge Hammelow-berg er kjent som en engasjert ildsjel i Tønsberg Amatørteater. Nå vil kanskje sommerproduksjonen deres gå uten hans tilstedeværelse. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Helge Hammelow-Berg vet rett og slett ikke hva han skal prioritere fremover, amatørteateret eller deltakelse i neste sesong av «Farmen Kjendis».

DEL

STOKKE: – Jeg har havnet i et meget delikat, men for meg komplisert, dilemma, forteller den lokale teatermannen, underholderen og TV-personligheten.

Dette består i at Tønsberg Amatørteater setter opp «The Sound of Music» til sommeren, samtidig som regissør Hammelow-Berg har fått forespørsel om å delta i den høyprofilerte TV-serien «Farmen Kjendis». Og ikke engang Helge Hammelow-Berg kan befinne seg to steder samtidig.

LES OGSÅ: Solgte 5000 billetter før jul. Sjekk hva Tønsberg amatørteater satser på nå

– Må jo ta et valg

–  Amatørteateret planlegger premiere medio juni. Teateret melder seg herved på karusellen med å underholde Tønsbergs faste og tilreisende gjester. Vi satser tungt. Med profesjonell hovedrolleinnehaver og et åttemanns profesjonelt orkester, blant annet. Her har jeg blitt spurt om å lede regi, noe jeg med glede og entusiasme gyver løs på, forteller Hammelow-Berg.

Men så har det samtidig dukket opp en invitasjon fra Strix TV og TV 2.

– De ønsker å ha med meg på «Farmen kjendis» til høsten. Mitt dilemma er imidlertid at innspillingen starter 20. mai og slutter 3. juli. Altså, her blir det kollisjon mellom engasjementet for Tønsberg Amatørteater og eventuell deltakelse i «Farmen». Jeg sliter med å bestemme meg, for bestemme meg, det må jeg jo, poengterer han.

LES OGSÅ: Ny rekord for amatørtetateret

– La meg pirre

Ifølge Hammelow-Berg er det mye som taler for begge alternativene.

– Når det gjelder amatørteateret så pirrer det meg veldig å være med på å lede en såpass stor produksjon som «The Sound of Music» er. Det pirrer meg også veldig å få være med på å konkurrere om sommerunderholdningsgjestene i Tønsberg. Dessuten strekker mitt forhold til Tønsberg Amatørteater seg helt tilbake til 1970, så teateret er veldig spesielt for min del. Og på toppen av det hele er jeg ikke typen som bryter avtaler.

Men han lar seg også pirre av muligheten til å delta i «Farmen»

– For det første er det veldig hyggelig å bli spurt. Jeg har rådført meg med både venner og familie om jeg burde gå for dette. Noen sier at dette vil jeg klare, mens andre ikke tror dette er noe for meg, blant annet fordi jeg egentlig er et morgengrettent B-menneske, noe man helst ikke bør være her. Og da blir jeg pirret av utfordringen; «jo, har skal jeg jammen vise dem».

Helge Hammelow-Berg har ikke altfor lang tid på seg før han faktisk må ta et valg.

– Nå skal jeg på golfferie med noen kompiser. Når jeg kommer tilbake fra den, må jeg ha bestemt meg. Men akkurat nå aner jeg rett og slett ikke hva jeg skal velge.

LES OGSÅ: Tønsbergramp og en fra «bøgda»

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags