Lokale artister spiller gratis for deg- og for den gode saken

FAST INNSLAG: Lars Martin Myhre er blant artistene som (igjen) gir gratis julekonserter i Tønsberg. Her fra en tidligere slik julekonsert.

FAST INNSLAG: Lars Martin Myhre er blant artistene som (igjen) gir gratis julekonserter i Tønsberg. Her fra en tidligere slik julekonsert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Også i år arrangerer Tønsberg Sentrum i samarbeid med Kirkens Bymisjon, en rekke gratis minikonserter på Torvet.

DEL

Dette under Bymisjonens kampanje «Gled en som gruer seg til jul».

– Vi er stolte over å ha fått med så mange lokale artister som alle stiller opp gratis for en god sak, sier Camilla Mobakk fra Tønsberg Sentrum.

Astrid og Lars sammen

Årets første julekonsert står Astrid Tveitan og Lars Hansen for.

– Begge har vært å se på TV-skjermen, i tillegg til at de er kjent for de fleste her i Tønsbergsområdet. Astrid har tidligere deltatt i Melodi Grand Prix, mens Lars for et par år siden sang seg inn i hjertene til mange da han nådde helt opp til finalen i Norske Talenter på TV2. Astrid og Lars kan oppleves på Tønsberg torv torsdag 13. desember kl. 18, som dessuten er første dag med langåpent i byen før jul.

LES OGSÅ: Her kan du glede et barn som gruer seg til jul

En annen som stiller opp for den gode sak er Agnes Stock.

– De unge stiller opp

– Hun ble stemt fram helt til finalen i The Voice på TV2 i fjor og har etter det blitt en populær og etterspurt artist. Vi gleder oss også over at flere av våre unge talenter med Oscar A i spissen holder en egen, felles julekonsert den 22. Det er ingen tvil om at det spirer og gror i musikklivet her i byen, og vi håper publikum strømmer til og benytter anledningen til en konsertopplevelse med noen av våre unge og lovende artister også, oppfordrer Mobakk.

Helt til slutt, før julen setter inn, får vi et gjensyn med Lars Martin Myhre som holder sin faste julekonsert for oss på lille julaften.

– Dette blir en varm og lun konsert i spedd litt humor og noen gode historier fra artisten selv.

LES OGSÅ: Rekordsatsing for å bekjempe selvmord i Vestfold: – Vi skal først og fremst snakke med ungdom

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags