Med håp i stemmen

Av

TØNSBERG: Elise (13) sang av full hals. Håpet er å gå videre i Vestfoldtalenter.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Elise Næsgård fra Sandefjord var en av dem som var med under første kvelden av Vestfoldtalenter. Her er under opptaket i studioet i Mediehuset i går.

Elise Næsgård fra Sandefjord var en av dem som var med under første kvelden av Vestfoldtalenter. Her er under opptaket i studioet i Mediehuset i går. (Foto: )

DEL

Få TB+ og eAvis i 5 uker for bare 5 kr!

Elise Næsgård fra Sandefjord var blant de første som gikk i studio i Mediehuset i Tønsberg mandag ettermiddag. Her ble det gjort videoopptak av hennes sangopptreden.

Elise er en av 130 som skal i studio i løpet av denne uken og mandag neste uke. Videoene som blir tatt opp av samtlige blir torsdag i neste uke lagt ut på nett. Ved å gå inn på tb.no/vestfoldtalenter vil de som ønsker kunne se opptak av samtlige som er med i Vestfoldtalenter, som et samarbeid mellom Tønsbergs Blad og Sandefjords Blad.

LES OGSÅ: «All time high» for Vestfoldtalenter

20 går videre

Når videoene har ligget på nett i halvannen uke, vil en jury plukke ut 20 som vil gå videre. Gjennom en sms-avstemning blir dette antallet redusert til fire.

LES OGSÅ: Deltakerne strømmer på

– De fire som står igjen til slutt skal opptre under Tønsbergs Blads sommerkonsert på Brygga 16. juni. Her vil vinneren blir kåret, forteller utviklingsredaktør og ansvarlig for Vestfoldtalenter Øivind Munkås i Tønsbergs Blad.

Stor interesse

Han er svært godt fornøyd med årets utgave av Vestfoldtalenter.

– Det er stor interesse for denne konkurransen. Det er mest sang, men det er også innslag med dans, trylling og en som opptrer med rockering, forteller Munkås.

Artikkeltags