Farmen-Eunike slo ut bestevenninnen Camilla og er ett skritt unna finalen

SJELEVENNER: Camilla og Eunike ble bestevenner inne på gården. I dag snakker de sammen fem ganger om dagen.

SJELEVENNER: Camilla og Eunike ble bestevenner inne på gården. I dag snakker de sammen fem ganger om dagen. Foto:

Av

Etter å ha kommet dårligst ut i både hinderløypa og matlagingskonkurransen, var det Camilla Cox Barfot (31) som måtte forlate gården - etter å ha blitt slått av bestevenninnen Eunike fra Tønsberg i matlaging.

DEL

(Sandefjords Blad) Etter at Eunike måtte se seg slått av Halvor på mandag, sto det mellom henne og bestevenninnen Camilla. De to samarbeidet tett gjennom matlagingskonkurransen, men det var Eunike som gikk av med seiren.

Nå er det altså tønsbergenseren, Amalie og Halvor som videre til semifinalen, men det var lite jubel blant semifinalistene da Camilla måtte reise. Spesielt Eunike synes det var tungt å si farvel til Camilla. Vennskapet mellom Eunike og Camilla har vokst seg enda tettere etter Farmen-oppholdet.

LES OGSÅ: Frykter hun blir en drittkjerring på TV

- Enuike har sett meg for det mennesket jeg er. Jeg har lært meg å vokse opp med et veldig tykt skall, men hun har knekt det, sa en gråtkvalt Camilla.

På søndag avgjøres det hvem av de tre gjenværende deltakerne som kommer videre til finalen og vinner hele konkurransen etter 11 uker på gården i 1917.

Artikkeltags