Kvinnen koste seg i familieselskap i helgen da telefonen hennes plutselig ringte. Da hun skjønte hvem som ringte, sto jubelen i taket.

Det var nemlig en representant fra Norsk Tipping i andre enden, og vedkommende kunne fortelle at den heldige kvinnen hadde prikket inn alle rette på Lotto-kupongen og nå var 4,7 millioner kroner rikere.

Da Norsk Tipping serverte millionbudskapet brøt det ut latter hos både vinner og resten av forsamlingen, skriver Norsk Tipping på sin nettside.

LES OGSÅ: «Etterlyst» lottovinner med storgevinst meldte seg: – Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg sjekket

Anonym

Samtidig skulle det vise seg at den «egentlige vinneren» befant seg i bakgrunnen.

– Jeg skjønner ingenting, ler kvinnen, som ønsker å være anonym.

– Jeg kjøper egentlig for mannen min.

– Tusen takk, roper den glade ektemannen i bakgrunnen.

Vinnerkupongen var kjøpt hos Circle K Vestskogen.

Les også

Christian (34) ble lottomillionær: – Forbruket matcher ikke alltid månedslønnen

Varmepumpe for pengene

Kona svarer at de naturlig nok kommer til å dele på premien.

– Kanskje det blir en ny varmepumpe, nå. Det er ikke godt å si, humrer hun og legger til at det blir lite søvn samme natt.

Kvinnen var en av tre vinnere som delte på førstepremiepotten denne lørdagskvelden. De andre vinnerne var en kvinne i 50-årene fra Oslo og en kvinne i 50-årene fra Ålesund.

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.