Under OL, like etter sprintgullet til Johannes Høsflot Klæbo, startet den lille «fighten» mellom Vegard Harm fra Stokke og Amalie Olsen fra Re.

Amalie som hadde kjent til Klæbo’s Youtube-kanal i over ett år, og som hadde tullet med vennene sine et utall antall ganger om «crushet» sitt på Klæbo, kom over en kommentar Vegard Harm hadde lagt under et bilde Klæbo hadde lagt ut etter OL sprinten.

– Så at Vegard skrev noe sånn som «er så stolt gutten min» og da skrev jeg vel «han er min» eller noe for å tulle litt, forteller Amalie som på det tidspunktet var i OL-byen Pyeongchang.

LES OGSÅ: Farmen-Camilla ble dyttet og brakk skulderen på bytur i Tønsberg

– Du må være kjappere

Noen dager senere på en ishockeykamp, så Amalie at Klæbo satt rett over banen. Da gikk hun og tidligere Youtube-kollega Dennis Vareide bort til han for å ta bilde og snakke med langrennstalentet.

Amalie la ut selfien av seg selv og Klæbo på Instagram, tagget Vegard i kommentarene og skrev: «du må være kjappere enn dette Vegard.»

– Da svarte Vegard med «for f..., Amalie». Så ja, det er så klart tull, skriver Amalie til TB, men legger ikke skjul på at hun syns Klæbo har utseende med seg.

Verken Harm eller Klæbo hadde muligheten til å kommentere den pågående «fighten» på grunn av turné og OL.

LES OGSÅ: Farmen-eventyret over for Maiken