– Nå lanserer vi den nye Direktesport-plattformen i Tønsbergs Blad for deg som vil følge FK Eik Tønsberg, andre lokale lag, samt elitekamper i Norge, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.

Selv om noen av de lokale lagene i Tønsberg-distriktet allerede har sparket i gang sesongen med kvalifiseringskamper i NM, er det i april det virkelig smeller på norske fotballbaner.

Tønsbergs Blad lover å være på ballen fra første spark.

– Plattformen har fått en betydelig oppgradering og vi kan derfor tilby deg som vil følge direktesendt fotball nye og spennende opplevelser, sier Kydland.

På tb.no kan du se 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler, i tillegg til masse annen sport.

LES OGSÅ: Erik (35) ble oppdaget på nytt: – Gleder meg til et siste eventyr

Ny teknologi

Direktesport-plattformen er nå ytterligere utviklet med ny teknologi, og har de samme funksjonalitetene og den samme avspilleren som benyttes i TV 2 Play-tjenesten. I tillegg vil Direktesport få en personalisert forside, som gjør at brukerne blir eksponert for det innholdet som er relevant for dem.

Publiseringsplattformen Direktesport brukes av mer enn hundre lokalaviser og Nettavisen for å presentere direktesendte sportsarrangementer. Innholdet er eksklusivt tilgjengelig for de som har et +ALT-abonnement, som gir tilgang til alle avisenes innhold.

Flyttes til +ALT

For å få tilgang til alle fotballkampene på Direktesport, må du fra kommende sesong ha Amedias totalabonnement +ALT.

Uten +ALT-abonnement vil du hver uke kunne se et begrenset antall forhåndsbestemte kamper på din lokalavis. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT deg tilgang til alt innholdet i mer enn 90 lokalaviser i Norge, Nettavisen og podkast-appen Untold.

Fra denne sesongen kan brukere av Direktesport markere sine favorittlag i portalen. Da vil kampene med favorittlaget deres bli løftet fram på forsiden mens de pågår. Også andre lokale kamper og annet relevant innhold basert på egne preferanser vil bli lettere tilgjengelig.

Direktesport med nye apper

Samtidig med endringene av Direktesport vil det komme flere og bedre apper for SmartTV og mobil. Som bruker må du selv laste ned eller oppdatere appene for å få tilgang til Direktesport-innholdet. Dagens apper vil ikke bli oppdatert med nytt innhold.

Appene som blir lansert er: Apple- og Android TV, Samsung TV, LG TV, Apple- og Android Mobil.

Brukere som logger inn i eksisterende apper, vil bli informert på forsiden av Direktesport om at de må laste ned eller oppdatere den nye versjonen av appen for å få tilgang til innholdet.

Kampen om folks tid

– Vår omfattende satsing i 2023-sesongen skjer med bakgrunn i det langsiktige partnerskapet mellom Amedia og TV2 som ble inngått for et år siden. Med Amedias lokale tilstedeværelse over hele landet, vil ingen kunne være tettere på lokalfotballen enn våre aviser, og vi lover å bringe nerven, engasjementet og dramatikken til det som utspiller seg på fotballarenaer rundt om i Norge. I Amedia er vi stolte over å kunne tilby våre lesere et så omfattende tilbud av direktesendt sport som vi nå gjør, sier Amedias nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring.

– Direktesendt sport og utviklingen av et stadig større innholdstilbud for +ALT-abonnenter er viktige elementer i Amedias overordnede strategi for å vinne kampen om folks tid. Våre aviser arbeider knallhardt hver dag for å fylle den viktige rollen de har i folks liv. For å fylle den, er det avgjørende å utvikle seg i takt med deres behov og forventninger, sier Østring.

Fotballsendingene på Direktesport-plattformen vises i samarbeid med TV 2.