Gå til sidens hovedinnhold

Par hadde sex i boblebadet mens andre gjester også satt i det

Artikkelen er over 5 år gammel

– Rent hygienisk er det også et par gode grunner til å ikke pule akkurat i sånne offentlige boblebad, det var jo mange av oss oppi der, og gudene vet hvor mye DNA og annet snask som egentlig blandes i sånne stamper.

(Østlands-Posten)

Det skriver Thea Klingenberg på bloggen sin. Hun er talentutvikler i Bauer media og blogger. I helgen besøkte hun Farris bad i Larvik sammen med sine to søstre. Hotellet er kjent for sine mange bassenger og spa. Og i valentinshelgen var det mange par som hadde funnet veien dit. I et av boblebadene fikk hun og sine to søstre en ubehagelig opplevelse.

Klingenberg forteller:

– Vi så før vi satte oss i boblebadet at det satt et par der og var intime. Vi regnet med at de to ville ta hintet da vi satte oss ned. Jeg sa høyt før vi satte oss at de eier jo ikke bassenget og håpet de ville ta hintet. Det gjorde de ikke. Dette var tydeligvis greia deres, sier Klingenberg.

Hun ler mens hun snakker om dette og poengterer flere ganger at verken hun eller søstrene sine er av den snerpete typen, eller at hun er indignert, fornærmet eller sur.

– Vi er en fjollete gjeng, og den ene søsteren min er til og med sexolog. Men ønsket dette paret å ligge med hverandre, er jo hotellet fullt av rom, sier hun.

Hun forteller at paret i boblebadet tydeligvis tok det som en invitasjon til å fortsette da de tre søstrene satte seg der. I tillegg til de tre, satte et eldre par seg ned samtidig.

LES OGSÅ: Her kan du lese hele blogginnlegget til Thea Klingenberg: Til det nyforelskede paret som prøvde å ligge med hverandre i boblebadet jeg satt i med familien

Satt over skrevs på mannen

– Jenta, som nok var i slutten av 20-årene satt skrevs over mannen. Han var nok i 30-årene. Man trenger ikke være skarp for å skjønne hva de gjorde. Jeg tror de selv syntes de var veldig sexy og ønsket å gjøre Farris bad til en sex-scene, men de fikk ikke ønsket respons fra oss. Hvis det ble unnfanget et barn i bassenget, håper jeg det blir glad i å bade, sier hun.

Da hun tok kontakt med betjeningen om hva som foregikk, ble de ansatte overrasket. Klingenberg forteller at de med en gang gikk bort og pratet med paret.

LES OGSÅ: Fikk bot etter «heit» sex 

Klingenberg mener at ligging er kjempegøy og flott, men at man må vise litt hensyn og respekt for andre. Hun forteller at ønsker man et swingerstilbud finnes det sikkert slike tilbud andre steder. Faktisk kan kanskje dette være en idé for Vestfold.

– Jeg har hørt at slike steder finnes i Oslo. Kanskje dette kunne være noe for Vestfold også. Det kan hende det er et marked for det, sier hun.

 

– Første gang

Hotelldirektøren på Farris hotell, Andreas Nilsson, setter liten pris på opplevelsen Thea og søstrene hennes hadde. Han forteller at hotellet har vakter som skal passe på at alt går sømmelig for seg. Og selv om det denne valentinshelgen var smekkfullt med rundt 150–160 par på hotellet, følger de ansatte nøye med.

– Jeg ser at Thea Klingenberg skriver blogginnlegget sitt med glimt i øyet og skryter av hotellet. Denne hendelsen i boblebadet har jeg ikke hørt om, men slik oppførsel er ikke greit. Først og fremst har vi hygieneregler, i tillegg er det normale regler om etikette. Våre ansatte skal veilede i tråd med regelverket. Hjelper ikke det, kan man bli bortvist fra spaområdet, sier hotelldirektøren.

Nilsson påpeker at denne hendelsen er den første han har hørt om hvor ting har gått så langt som det har gjort.

– Jeg har ingen grunn til å tro at det Klingenberg forteller ikke har skjedd, men dette er første gang jeg hører om noe slikt hos oss, sier han.

Kommentarer til denne saken