Truet mann med kniv og jernstang - tre personer pågrepet

Danebo Camping.

Danebo Camping. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

To menn og en kvinne ble pågrepet etter det som skal ha vært en trusselsituasjon på Danebo camping på grensen mellom Larvik og Sandefjord natt til mandag.

DEL

(Østlands-Posten) Opptrinnet foregikk utendørs ved Danebo camping ved 00.20-tiden natt til mandag, og politiet ble varslet av en som så hva som skjedde.

– Vi vet foreløpig ikke hva som var foranledningen til dette, sier operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold-politiet.

Krimsjef hos politiet i Larvik, Knut Vidar Vittersø, sier at det er uklart om det har vært en konkret trusselsituasjon.

– Det vi vet er at det har vært en konflikt, og at det skal ha vært både kniv og en jernstang involvert i episoden, sier Vittersø.

Ble tilkalt

Det var litt etter midnatt natt til mandag politiet ble tilkalt til Danebo camping på Ringdal i Larvik, og opplysningene politiet fikk gikk ut på at det hadde vært en trusselsituasjon hvor det var blitt brukt kniv og en jernstang.

– Politiet hentet ut tre personer fra en campingvogn på stedet, og de sitter nå i arresten, sier Vittersø.

De tre skal være to menn og en kvinne i 20- og 30-årene, og ifølge Vittersø er de tre litauiske borgere.

– Minst én av personene hadde kniv, og det var også en jernstang med i bilde. I tillegg var det snakk om besittelse av narkotika, sier krimsjefen.

Hadde kranglet

Knut Vidar Vittersø sier at foranledningen for det som kan ha vært en trusselsituasjon er uklar, men at de tre som er pågrepet skal avhøres i løpet av dagen.

– Vi må imidlertid først skaffe en tolk, sier Vittersø.

– Det vi vet så langt er at det har vært en krangel mellom personene i campingvognen og en eller flere personer i en hytte på stedet. Utover det er både foranledningen og det som skjedde fortsatt uklart, sier han.

Artikkeltags