Gå til sidens hovedinnhold

Brannvesenet måtte redde julelys

Artikkelen er over 3 år gammel

Hadde falt ned i Kongegata i Larvik i den sterke vinden natt til fredag.

(Østlands-Posten)

Vinden blåste kraftig, men herjet lite i Vestfold natt til fredag, sammenlignet med ekstremtilstandene på vestlandet.

Brannvesenets mannskaper i Larvik hadde den mest spesielle utrykningen, da de måtte ut for å fjerne julelys som har falt ned i Kongegata i Larvik klokka 23.30.

Da hadde både mannskapene i Sandefjord og Tønsberg allerede vært ute. I Sandefjord falt et tre over Mokollveien 23.20, og brannvesenet fikk fjernet det. Treet hadde tatt med seg noen ledninger som hang ut i veien, og brannvesenet sikret område mens de ventet på at mannskaper fra Skagerak skulle ordne opp.

Brannvesenet i Tønsberg rykket ut til Vestre Vei på Tolvsrød 23.19, der strømledningene gnistret veldig. Brannvesenet sikret stedet med mannskaper ble tilkalt for å se på det elektriske.

– Det var ikke så alvorlig, og brannvesenet gjorde ikke noe annet enn å sørge for sikkerheten mens de ventet på E-verket, forteller Eva Hynne ved Vestviken 11-sentralen.

– Det var egentlig en rolig natt. Vi hadde trodd det skulle bli litt mer å gjøre i Vestfold, hvor det var meldt kraftigst vind i området vårt, men det gikk veldig bra, forklarer Hynne.

LES OGSÅ: 

– Jeg vil helst selge før jeg fyller 70 (+)

Blodig slagsmål i Tønsberg sentrum: – Det blødde fra leggen og beinet stakk ut  

Kommentarer til denne saken