TB-leserne tar kaka

$CUT_ON$«TB-leserne tar kaka. I dag takker vi våre venner med gigantkake.»$CUT_OFF$

$CUT_ON$«TB-leserne tar kaka. I dag takker vi våre venner med gigantkake.»$CUT_OFF$

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Mens værgudene stormer ved Færder, stormer det politisk om Færder vgs. Mens mørketiden legger seg over fylket, må vi bare innse at de varme sommerkveldene i Vestfolds vakre skjærgård ligger langt, langt fram i tid. Og fortsatt er det en stund til glade jul og godt nytt år.

Derfor, ja faktisk nettopp derfor, inviterer Tønsbergs Blad i dag til kakefest for å feire våre over 10.000 Facebook-venner. Vi mener våre venner fortjener varme, fest og moro. Vi ønsker oss en gedigen venners venner-fest med kake, tegnekonkurranse og sosialt samvær i en tid med altfor mye stress og litt for lite sosialt samvær. Og er du ikke Facebook-venn, så er du selvfølgelig like velkommen.

Vi er stolte av å ha mer enn 10.000 venner. Vi er glade for at vår journalistikk gleder og engasjerer i så stor grad at over 10.000 personer har tatt initiativ til å følge oss på Facebook. OK, så er kanskje ikke en Facebook-venn like dedikert som en bestevenn. Like fullt har vi stor glede av våre digitale venner. Digitale plattformer har gitt oss en spennende mulighet til direkte dialog med mange mennesker på nye måter. Vi kan diskutere vår journalistikk, spørre om informasjon, be om tips, få tilsendt bilder og mye, mye mer. På den måten kan våre lesere påvirke, delta i og diskutere Tønsbergs Blads produkter.

Dette vet vi våre Facebook-venner setter pris på. Hver eneste dag bidrar de med bilder, informasjon og meninger. Hver eneste dag lar de seg glede, irritere, imponere, frustrere og engasjere av vår journalistikk. Vi er i det hele tatt imponert over våre venners leselyst og diskusjonsbehov.

I dag er det vår tur til å takke. Ved hjelp fra gode kakebakevenner har vi knust 640 egg og blandet i 48 liter rapsolje, 56 kilo sukker, 18 kilo smør, 80 kilo gulrot, 50 kilo mel pluss en del andre gode saker i en gigantisk røre. Og kjempekaka deler vi ut gratis i dag så langt det rekker. I tillegg inviterer vi alle distriktets barn til tegnekonkurranse under temaet «min bestevenn».

Så kjære venn, ta deg fri fra julestria. Møt opp klokken 12 i Farmandstredet, smak på vennekaka vår og la barna tegne seg trøtte. Ta gjerne med kjæresten, naboen, tanta di eller yndlingsniesen. Det er mørketid. Og derfor tid for vennskap og varme.

God helg!

@Tema.svart:n Les mer om vennskap, side 1-9 i del 2

Artikkeltags