Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel La Liga: Sevilla leverer alltid hjemme

Oddssingel La Liga: Utrolige fire ganger på Barcelona

Søndagskupongen: Får vi et cupsjokk på søndagskupongen?

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

FA-cupen ruller videre på søndagens langoddsprogram. Det spilles åtte kamper i den tradisjonsrike cupen i England, i tillegg spilles det kamper i spansk og portugisisk toppserie. I La Liga er blant annet Barcelona og Real Madrid i aksjon, men høydepunktet er toppoppgjøret mellom Sevilla og Atlético Madrid. Det er også diverse ishockey og håndball på en rikholdig oddsmeny.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Queens Park Rangers - Leeds United 2,35 - 3,20 - 2,45 H (spillestopp kl. 1455)

QPR så ut til å havne i nedrykkskampen tidligere i sesongen, men etter en imponerende desembermåned er Steve McClaren sine menn nå kun fire poeng bak en playoffplass.

London-laget er ubeseiret i de fem siste kampene. De har i denne perioden vunnet mot opprykksjagende Nottingham Forest (1-0) og Middlesborough (2-1).

Det burde ha gode muligheter til å fortsette oppturen mot et Leeds-lag som har begynt å vise svakhetstegn. Yorkshire-laget har tapt de to siste kampene, men det som kanskje mer mest bekyminmgsfullt er at de har sluppet inn seks mål i de to kampene.

Hjemme har Steve McClaren sine menn vært solide. De har bare tapt én av de siste åtte kampene på Loftus Road, og på søndag møter de et reservepreget Leeds-lag.

Marcelo Bielsa offentliggjorde Leeds sin startellever til FA-cupkampen mot QPR to dager før kampen. Den avslører at argentineren stiller med et reservepreget lag. Bare fem av spillerne fra 2-4-tapet mot Nottingham Forest på 1. nyttårsdag er i startoppstillingen.

Toppscorer Kemar Roofe, som har scoret 13 mål i Championship denne sesongen, er blant spillerne Bielsa hviler på søndag. Det samme gjelder midtbanespillerne Mat Klich og Pablo Hernandez.

Nå skal det sies at to av de seks endringene Leeds-manageren gjør er tvunget frem. Kalvin Phillips må stå over kampen fordi han er suspendert, mens venstreback Barry Douglas pådro seg en skade i kampen mot Forest.

Tenåringen Jack Clarke debuterer fra start på Loftus Road, mens Jack Harrison, som vanligvis er kantspiller, skal erstatte Roofe som midtspiss!

De endringene Bielsa har gjort viser at han ikke prioriterer FA-cupen, men det er kanskje ikke så rart heller.

Leeds topper Championship, to poeng foran Norwich. De har ambisjoner om å rykke opp igjen til Premier League denne sesongen, og da må spare spillere til neste ligamatch istedet.

QPR har vist stigende formkurve de siste ukene, mens resultatene til Leeds har pekt motsatt vei. Leeds har ikke råd til å prioritere cupen.

Jeg mener vertene fra London har en god mulighet til å bryte den svake statistikk mot Leeds i søndagens kamp. De har nemlig kun vunnet én av de seks siste kampene mot laget fra Elland Road.

2,35 på hjemmeseier til QPR er ok. Spillestopp er klokken 1455.

Klikk her for å levere dette spillet