Like etter at Stian (29) byttet klubb kom sjokkbeskjeden som gjorde at han ønsket han hadde blitt

KLUBBSKIFTE: Stian Semb Aasmundsen gikk glipp av sjansen til å møte favorittklubben Manchester United.

KLUBBSKIFTE: Stian Semb Aasmundsen gikk glipp av sjansen til å møte favorittklubben Manchester United. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Stian Semb Aasmundsen forlot Kristiansund til fordel for Mjøndalen i vinter. Så kom nyheten om at gamleklubben skulle møte Manchester United.

DEL

Den tidligere Eik- og FK Tønsberg-spilleren gjestet høstens første episode av TBs fotballpodkast. Der innrømmer han at det ikke var bare kult å få vite at Kristiansund skulle møte Stians favorittklubb – kort tid etter at han hadde meldt overgang tilbake til Mjøndalen.

Han møtte likevel opp som tilskuer under Kristiansund – Manchester United, og fikk i det minste med seg en souvenir litt utenom det vanlige.

HØR EPISODEN I PODKASTVINDUET UNDER, ELLER DER DU VANLIGVIS HØRER PODKASTER!

Stian prater også om den litt uvanlige veien til toppfotballen, om hvordan han ble introdusert som Mjøndalen-spiller for andre gang – og tar også et par garderobehistorier fra sin karriere som toppspiller.

Og på fredag er det fotballfest i Tønsberg, hvor aktive spillere, trenere og ledere fra de siste 50 årene er invitert til galla i Foynhagen.

#5 Like etter at Stian Semb Aasmundsen gikk fra Kristiansund kom sjokkbeskjeden som gjorde at han ønsket han hadde blitt

 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken