Gå til sidens hovedinnhold

Like etter at Stian (29) byttet klubb kom sjokkbeskjeden som gjorde at han ønsket han hadde blitt

Artikkelen er over 1 år gammel

Stian Semb Aasmundsen forlot Kristiansund til fordel for Mjøndalen i vinter. Så kom nyheten om at gamleklubben skulle møte Manchester United.

Den tidligere Eik- og FK Tønsberg-spilleren gjestet høstens første episode av TBs fotballpodkast. Der innrømmer han at det ikke var bare kult å få vite at Kristiansund skulle møte Stians favorittklubb – kort tid etter at han hadde meldt overgang tilbake til Mjøndalen.

Han møtte likevel opp som tilskuer under Kristiansund – Manchester United, og fikk i det minste med seg en souvenir litt utenom det vanlige.

HØR EPISODEN I PODKASTVINDUET UNDER, ELLER DER DU VANLIGVIS HØRER PODKASTER!

Stian prater også om den litt uvanlige veien til toppfotballen, om hvordan han ble introdusert som Mjøndalen-spiller for andre gang – og tar også et par garderobehistorier fra sin karriere som toppspiller.

Og på fredag er det fotballfest i Tønsberg, hvor aktive spillere, trenere og ledere fra de siste 50 årene er invitert til galla i Foynhagen.

#5 Like etter at Stian Semb Aasmundsen gikk fra Kristiansund kom sjokkbeskjeden som gjorde at han ønsket han hadde blitt

 

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.