Gå til sidens hovedinnhold

Lite å gjøre i pinsen? Kanskje dette kan være noe for deg

Artikkelen er over 1 år gammel

Tønsberglivet har bestilt inn hengekøyer og håper folk har lyst til å henge med dem i pinsehelgen.

Alle som bor i Tønsberg og Færder kommune kan melde seg på hengekøye-tur med Tønsberglivet en valgfri natt i pinsehelgen.

Det er femti personer som blir plukket ut til å være med på prosjektet som er laget for å tiltrekke seg turister til regionen.

– Formålet er å skape gode minner for de som bor her, og at innbyggerne skal bidra sammen i dugnaden om å tiltrekke oss sommerturister, skriver Tønsberglivet i en pressemelding.

Sommerturister er viktig for det lokale næringslivet i regionen, og gjennom dette prosjektet ønsker Tønsberglivet å synliggjøre alle tilbudene de har: restauranter, kafeer, barer, butikker, hoteller og opplevelser.

– Sommeren i år blir annerledes og Norge skal utforskes. Vi vet at mange vil ha det skikkelig trivelig på besøk hos oss, og vi vil gjerne vise fram vår fantastiske plass og sørge for at alle våre lokale bedrifter får masse å gjøre gjennom sommeren.

Les også

Frykter konsekvensene for sommerbyen Tønsberg: – Kommer til å se konkurser

Må dokumentere turen

Hvis man blir plukket ut til å være med på hengekøye-turen så får man en hengekøye til seg selv og turkameratene sine. Man må også dokumentere natten ute med bilder, videoer og en liten tekst på hvordan opplevelsen har vært.

Man kan velge selv hvem man vil dra med: besteforeldre, vennegjeng eller familie.

Man kan fylle ut søknadskjema her.

Les også

– Huset kalte de bare «Piner'n». Vi skal nok få det fint der

Kommentarer til denne saken