Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel La Liga: Bortemarerittet fortsetter for Athletic

V65 Leangen: Solhus har V65-bankeren

V4 Ålborg: Mandag spiller vi V4-lunsj til Danmark

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i FA-cupens tredje runde og kampen mellom Wolverhampton og Liverpool. Det spilles også emn kamp i La Liga mellom Celta Vigo og Athletic Bilbao, tillegg er det to seriekamper fra Portugal og en fransk cupkamp. Ellers bærer programmet preg av at det er juleferie både i Tyskland, Italia, Nederland og Belgia. Natt til tirsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton - Liverpool H 3,75 (spillestopp kl 20.40)

Så sent som 21. desember i fjor møttes disse to lagene til seriekamp på Molineux og i den kampen var Liverpool klart best og vant fortjent 2-0. Wolverhampton som har yppet seg mot flere av topplagene denne sesongen skuffet nok litt i den kampen, i den forstand at de ikke ga Liverpool enda litt bedre motstand. En uke senere gikk Wolverhampton hen og vant 3-1 borte mot Tottenham etter en herlig snuoperasjon da de snudde 0-1 til 3-1.

 

Var derfor klare favoritter i Premier League-kampen hjemme mot Crystal Palace 2. januar, men presterte å tape denne 0-2. Har uansett klart seg meget fint opprykket fra Championship og ligger på 9. plass vel midtveis med 29  poeng. Diego Jota er endelig friskmeldt, mens Romann Sais er usikker etter at han måtte forlate banen i kampen mot Palace.  Så gjenstår det å se hvordan manager Nuno Espirito Santo velger å angripe kveldens cupkamp og hvor mange endringer han eventuelt gjør.

Se alle sesongens nye Liverpool-drakter her!

Det måtte vel tilslutt komme et serietap for Liverpool denne sesongen. Liverpool stod med ni strake trepoengere og 11-1-0 på de tolv siste seriekampene, før torsdagens toppoppgjør borte mot Manchester City. Det var en jevnspilt kamp, som tilslutt endte med 2-1 seier til Manchester City. Jürgen Klopp må fortsatt unnvære skadde Joe Gomez og Joel Matip og dermed har kun Virgil van Dijk og Dejan Lövren som tilgjengelige midtstoppere, men til lokalavisen Liverpool Echo antyder Klopp at han kan spare Van Dijk eller Lövren i kveld. Det som sikkert er at Simon Mignolet vokter buret og at Alberto Moreno får sjansen på venstreback. Hva Klopp velger fremover på banen, er dog mer usikkert.

Lagene møttes altså i Premier League for drøye to uker siden på Molinuex og da var det ikke snakk om saken. Men i kveld er det FA-cup og det er ingen tvil om at både Premier League og Champions League har klart høyere prioritet for Jürgen Klopp og Liverpool. I så henseende er det vanskelig å motivere spill på Liverpool i kveld til magre 1,80 i odds.

Vi går heller etter hjemmeseieren til spreke 3,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet