Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddsdobbel FA-cupen: United og Arsenal vinner stort

Oddssinge FA-cupen: Southampton jakter en opptur i FA-cupen

Lørdagskupongen: Nesten seks millioner i bonuspotten

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens oddsmeny inneholder ikke Premier League, noe som er uvanlig. I stedet skal det spilles flust av FA-cup kamper. Det er gledelig. Vært eneste år er det et eller annet storlag som ryker for en askeladd. Hvem blir det i år mon tro? I Spania ruller LaLiga i gang etter julepausen. Her spilles det både kamper lørdag og søndag. Vi gleder oss til cupspill!

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Burnley – Barnsley (Handikap fulltid 0-1) 2,90 – 3,40 – 1,87 H (spillestopp kl. 1325)

Burnley har strevet fælt i Premier League denne sesongen, spesielt defensivt hvor de var så solide sist sesong da de endte på syvendeplass.

Burnley står med to seire på rad i Premier League før lørdagens 3. rundekampen i FA-cupen mot League One-laget Barnsley. Gjestene har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen i Championship denne sesongen. De er ubeseiret i de fem siste kampene før lørdagens kamp på Turf Moor.

 

Burnley snudde 0–1 til 2-1-seier på bortebane mot Huddersfield på onsdag, i en kamp hvor begge lagene fullførte kampen med ti mann.

Mounié ga Huddersfield ledelsen etter en drøy halvtime, men den newzealandske landslagsspissen Chris Wood utlignet kort tid etter. Vendepunktet i kampen kom ett minutt etter utligningsmålet til Burnley, da Huddersfield-spilleren Schindlerfikk sitt andre gule kort i kampen og vertene ble redusert til ti mann. Ashley Barnes ordnet 2–1 til Burnley 16 minutter før slutt, og det ble vinnermålet. Burnley måtte også avslutte kampen med ti mann etter at innbytter Brady fikk direkte rødt kort i kampens siste spilleminutt.

Barnsley kjemper med Luton Town om opprykk til Championship, og de to lagene spilte 0–0 på 1. nyttårsdag på Kenilworth Road, ett resultat begge lagene var greit fornøyd med.

Barnsley ligger nå to plasser og seks poeng bak Luton Town som innehar annenplassen på League One-tabellen. De kjemper om opprykk sammen med de tidligere Premier League-klubbene Portsmouth, Charlton og Sunderland.

Burnley og Barnsley møttes sist i 2014. Da spilte begge lagene i Championship, og den gangen vant Burnley 1–0 på Oakwell. Den sesongen endte med at Burnley rykket opp til Premier League, mens Barnsley måtte ta den tunge veien ned i League One. Situasjonen er fortsatt slik at det er to divisjoner som skiller lagene.

Burnley mangler Aaron Lennon, Steven Defour og Stephen Ward. Alle tre er skadet.

Barnsley på sin side må klare seg uten Fryers, Pinillos og Isgrove som alle er skadet, i tillegg er det usikkert om toppscorer Moore spiller kampen på Turf Moor.

Burnley er endelig i fremgang, og jeg føler meg sikker på at de vil vinne denne matchen. The Clarets har hatt et bra tak på Barnsley. De har vunnet tre av de fire siste kampene mot dem.

Barnsey risikerer å måtte spille uten toppscorer Moore, og det vil i så fall svekke dem offensivt. Jeg tror faktisk at Burnley vil vinne med to mål eller mer. Oddsen for et slikt scenario er 2,90. Denne kan ikke spilles som singel, så jeg kombinerer med en kamp fra League One.

Charlton Athletic – Sunderland 2,40 – 3,00 – 2,50 B (spillestopp kl. 1555)

Toppoppgjør i League One. Etter 1-2-tapet mot Barnsley denne 29. desember, var det viktig for Charlton å slå tilbake på 1. nyttårsdag. Og det gjorde de. Charlton vant 2–1 mot Walsall.

The Addicks trenger tre poeng i toppkampen mot Sunderland som jager en direkte opprykksplass.

Sunderland ligger på tredjeplass med 50 poeng, men de har to kamper mindre spilt enn lagene over dem på tabellen og én kamp mer spilt enn Barnsley som er på plassen bak. På papiret er laget fra Stadium of Light en knalltøff motstander. The Black Cats har den tredje beste bortestatistikken i divisjonen. De har kun tapt to kamper etter at de rykket ned til League One.

Jack Ross sine menn har imidlertid kun vunnet én av de fire siste bortekampene i League One. Så helt sjanseløse er ikke Charlton.

Lee Bowyer sine menn tok sin femte strake hjemmeseier da de slo Walsall på 1. nyttårsdag.

Tthe Addicks er sterke på hjemmebane, og Sunderland får en tøff oppgave på The Valley.

Sunderland ligger muligen høyere enn Charlton på tabellen, men prestasjonene til lagene har vist at denne kampen kan bli veldig jevn. Jeg mener likevel at Stadium of Light-laget har mer kvalitet i spillerstallen enn Charlton. Det vil til slutt avgjøre denne matchen, slik jeg ser det.

Charlton må trolig klare seg uten Jake Forster-Caskey, Josh Cullen, Igor Vetokele og Lewis Page. Jason Pearce er også ute, mens Chris Solly rer tilbake etter å ha vært suspendert.

Sunderland har ingen nye skader, men George Honeyman og Adam Matthew må testes fra kampstart.

Sunderland har kun ett tap på de 17 siste kampene. De vet at de trenger tre poeng i denne kampen om de skal henge med i kampen om direkte opprykk. Jeg tror The Black Cats vinner i London. Oddsen er 2,50, og det er spillbart. Jeg tar den inn i lørdagens høyoddser dobbel.

Lørdagens dobbelttips er Burnley-seier med to mål eller mer + Sunderland. Denne kombinasjonen belønnes med herlige 7,25 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet