Må vi ha alvorlige ulykker før politiet reagerer?

RÅKJØRING: Mange bilister tråkker gasspedalen i bånn i Frodeåstunnelen, skriver Jan K. Akerholt.

RÅKJØRING: Mange bilister tråkker gasspedalen i bånn i Frodeåstunnelen, skriver Jan K. Akerholt. Foto:

Av

Ja, det er så mangt som irriterer i trafikkbildet om dagen!

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Folk stresser over evne før jul, med en kjørestil i trafikken som er livsfarlig. I de siste dagene har jeg observert at mange gir blaffen i trafikkregler og kaster seg inn i rundkjøringer og kryss så en skulle tro at de prøvde å stikke av fra noe.

Kan noen fortelle meg hvorfor det alltid er kvinner som sitter bak rattet når jeg observerer at noen ligger bak med støtfangeren omtrent oppå min bil? I tillegg ser jeg mange bilister som tråkker gasspedalen i bånn når de beveger seg gjennom Frodeåstunnelen fra Kilen i 200 km/t. Da ligger jeg selv i nærheten av 80 på fartsmåleren min.

Hvor i all verden befinner politiet seg når disse stadige bruddene på trafikkreglene finner sted? Må vi ha alvorlige ulykker, kanskje rett oppunder jul, før politiet reagerer med kontroller i Tønsbergdistriktet?

Jeg vil oppfordre til at man puster noen ganger med maven og roer ned stresset som tiltar oppunder jul, og bruker fornuften, kjører varsomt og viser hensyn overfor hverandre. Å gå inn i julen med å være innblandet i en ulykke er ingen tjent med! Det er for sent når ulykken inntreffer!

En riktig god jul og et godt nytt år til alle kjørende og til politiet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken