Gå til sidens hovedinnhold

Må vi ha alvorlige ulykker før politiet reagerer?

Ja, det er så mangt som irriterer i trafikkbildet om dagen!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Folk stresser over evne før jul, med en kjørestil i trafikken som er livsfarlig. I de siste dagene har jeg observert at mange gir blaffen i trafikkregler og kaster seg inn i rundkjøringer og kryss så en skulle tro at de prøvde å stikke av fra noe.

Kan noen fortelle meg hvorfor det alltid er kvinner som sitter bak rattet når jeg observerer at noen ligger bak med støtfangeren omtrent oppå min bil? I tillegg ser jeg mange bilister som tråkker gasspedalen i bånn når de beveger seg gjennom Frodeåstunnelen fra Kilen i 200 km/t. Da ligger jeg selv i nærheten av 80 på fartsmåleren min.

Hvor i all verden befinner politiet seg når disse stadige bruddene på trafikkreglene finner sted? Må vi ha alvorlige ulykker, kanskje rett oppunder jul, før politiet reagerer med kontroller i Tønsbergdistriktet?

Jeg vil oppfordre til at man puster noen ganger med maven og roer ned stresset som tiltar oppunder jul, og bruker fornuften, kjører varsomt og viser hensyn overfor hverandre. Å gå inn i julen med å være innblandet i en ulykke er ingen tjent med! Det er for sent når ulykken inntreffer!

En riktig god jul og et godt nytt år til alle kjørende og til politiet!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.