Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel fransk ligacup: Blytungt for Thierry Henry

Oddsdobbel: Onsdagsdobbel til nesten syv ganger innsatsen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Ukens midtukekupong består av ligacupsemifinalen mellom Manchester City og Burton, en kamp fra National League South i England, tre kamper fra den franske ligacupen og avsluttes med sju av de åtte åttedelsfinalene i Copa del Rey. Bonuspotten ble som kjent delt ut lørdag og denne er således på ca 350 000 kr på midtukekupongen. Innleveringsfristen er onsdag kl 18.40. Ni av kampene spilles onsdag, mens tre av de spanske cupkampene spilles torsdag kveld. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Onsdag er det 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

 

1. Manchester City - Burton
Semifinale i ligacupen og her spilles det hjemme/borte. Manchester City kjemper på alle fronter og henger med i samtlige fire turneringer. Rotet seg altså bort i Premier League i julestria og tapte både hjemme mot Crystal Palace to dager før julaften og borte mot Leicester andre juledag. Men har slått tilbake etterpå. Først med 3-1 seier borte mot Southampton lille nyttårsaften, så den meget viktige 2-1 seieren hjemme mot Liverpool forrige torsdag og søndag ble Rotherham slått hele 7-0 i FA-cupens tredje runde. Manager Pep Guardiola roteter garantert på laget sitt til denne semifinalen.

Se alle de nye draktene til Manchester City her!

League One-laget Burton har overraskende nok tatt seg til semifinale. Sterke lag som Aston Villa, Burnley og Nottingham Forest er slått på veien hit. Velkjente Nigel Clough er fortsatt manager i klubben, det har han vært siden desember 2015. Ligger på 9. plass i serien med 35 poeng, men har hele ti poeng opp til Doncaster på 6. plass og playoff. Moderate 3-3-7 på 13 spilte bortekamper og har hatt hjemmekamp i de tre foregående rundene av ligacupen.

Manchester City blir trolig markert på oppunder 90 prosent av tippekupongene og midtukekupongens i særklasse største favoritt. Det er ikke lett å finne argumenter for annet enn hjemmeseier her. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Woking - Welling United
Denne kampen er hentet fra National League South (tilsvarer nivå seks i England). 3-0 seieren borte mot Hampton & Richmond 1. nyttårsdag, var Wokings sjuende strake seier. Ligger på 2. plass med 49 poeng og har fem poeng opp til serieleder Torquay, men også hele tre kamper til gode. Solide 7-1-2 på hjemmebane.

Også Welling hevder seg bra og ligger på 6. plass (playoff) med 41 poeng. Hovedvekten av disse poengene er tatt hjemme (9-2-2), borte går det betydelig tråere med kun tre seire på elleve spilte bortekamper (3-3-5). Kun to seire er tatt på de sju siste seriekampene.

Også Woking kommer til å bli klar favoritt på midtukekupongen. H.

Følg Spillsenteret på Facebook!

3. Monaco - Rennes
Fransk ligacup, den ene av to cuper i Frankrike. Vi er kommet til kvartfinalen i ligacupen og her spilles det ikke returer.

Kriserammede Monaco ligger nest sist på tabellen når det er bortimot halvspilt i Ligue 1. Står med fattige 13 poeng og har fire poeng opp til Amiens på sikker plass. Tok seg til kvartfinale etter å ha slått Ligue 2-laget Lorient 1-0 på hjemmebane like før jul. Lyle Foster er hentet fra Orlando Pirates. 1-2-tap i tilsvarende ligamøte 7. oktober. Er faktisk uten hjemmeseier på ni spilte seriekamper (0-3-6). Monaco sleit med store skadeproblemer gjennom hele høsten, og fortsatt har manager Thierry Henry rundt ti spillere på skadelisten.

Januar-tlbud! Sjekk den nye hjemmdrakten til Monaco!

Det ser en god del bedre ut for Rennes som ligger på 8. plass med 26 poeng. Avsluttet 2018 med tre strake seire i serien uten å slippe inn mål. Variable 3-3-3 på bortebane. Tok seg til kvartfinale i ligacupen ved å beseire Nantes 2-1 på hjemmebane.

Se årets nye Rennes-drakter her!

Det endte altså 1-2 i seriemøtet 7. oktober. De to foregående sesongene har det endt med hjemmeseier i tilsvarende oppgjør i seriespillet. Monaco er normalt gode hjemme, men er uten seier på ni hjemmekamper denne sesongen og må ha fokus på serien. UB på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

4. Bordeaux - Le Havre
Kvartfinale i Ligacupen og pussig nok møttes disse to lagene i Coupe De France søndag, også da i Bordeaux. Bordeaux stod med ti kamper uten tap, alle turneringen medregnet før den kampen, men tapte likefullt 0-1. Har gjort de helt greit i serien hittil og ligger på 12. plass med 22 poeng. Solide 4-4-2 på hjemmebane i Ligue 1.

Le Havre er faktisk inne i sin tiende strake sesong i Ligue 2 og har stort sett havnet rundt midten av tabellen. Ligger på 10. plass etter halvspilt sesong med 29 poeng, og har ikke mer enn fem poeng opp til Niort på playoff. Moderate 3-2-4 på bortebane.

Det vil overraske om Bordeaux taper hjemme mot Le Havre to ganger i løpet av fire dager. HU.

5. Paris Saint-Germain - Guingamp
Kvartfinale i Ligacupen. PSG jakter sin sjette strake tittel i Ligacupen og der mer overlegne enn noen gang i den franske serien. Selv med to kamper tilgode på serietoer Lille, er avstanden allerede på hele 13 poeng. Ni strake seire hjemme og formidable 28-3 i målforskjell i Ligue 1.

Tabelljumbo Guingamp har kun maktet å ta 11 poeng på de 18 første seriekampene og har seks poeng opp til Amiens på sikker plass. Tok seg til kvartfinale etterå ha vunnet straffesparkkonkurransen borte mot Nice i åttedelsfinalen. Moderate 2-2-6 på bortebane.

Det er dog verd å nevne at Guingamp var ett av kun to lag som tok poeng borte mot PSG i Ligue 1 i fjorårssesongen (2-2). Men slik PSG har fremstått denne sesongen, er det vanskelig å tro på gjentagelse. H.

6. Girona - Atletico Madrid
De sju siste kampene på ukens midtukekupong er alle hentet fra Spania og Copa del Rey. Der er det åttedelsfinaler denne uken, første kamp.

Girona har ikke vært lenger enn 16-delsfinalen i Copa del Rey noen av de fire foregående sesongene. Men tok seg av sterke Alaves i 16-delsfinalen denne sesongen etter 2-2 borte og 2-1 seier hjemme. Rykket som kjent opp til La Liga før fjorårssesongen og klarte seg bra da. Endte på 10. plass da og spilte blant annet 2-2 hjemme mot nettopp Atletico madrid i seriepremieren. Er på noenlunde samme nivå denne sesongen og etter snaut halvspilt sesong ligger laget på 9. plass med 23 poeng. Moderate 2-4-3 på hjemmebane hittil og har blant annet spilt 1-1 mot Atletico Madrid.

Det var endel eksperter som lanserte Atletico Madrid som seriemestre denne sesongen, men det har ikke gnistret av laget spillemessig. Ligger riktignok på 2. plass, men hele åtte av 18 seriekamper har endt uavgjort. Ligger fem poeng bak serieleder Barcelona etter helgens serierunde. Kun to av ni bortekamper vunnet (2-6-1). Atletico Madrid har forøvrig ikke vært i finalen av Copa del Rey de fire foregående sesongene.  Manager Diego Simeone er ventet å rotere betydelig på sitt lag til denne kampen.

Girona er kapable til å ta første stikk. HUB både på 96-rekkeren og 432-rekkeren.

7. Villarreal - Espanyol
tre strake poengdelinger for Villarreal som røk ned på direkte nedrykksplass (tredje sist) ettersom Athletic Bilbao vant sin bortekamp mot Celta Vigo mandag kveld. Står med kun 17 poeng, men det er kort vei opp til sikker plass. Gjorde en bra hjemmekamp mot Real Madrid forrige onsdag (2-2), men normalt hjemmesterke Villarreal har kun vunnet en hjemmekamp hittil i La Liga (1-4-4). 3-3 borte mot Segunda-laget i forrige runde i første kamp, før laget smalt til med 8-0 seier hjemme.

Se seongens nye Villarreal-drakter her!

Etter en fryktelig periode med seks strake tap, ble det endelig en trepoenger igjen for Espanyol fredag kveld. da det ble 1-0 seier hjemme mot Leganes. Ligger på 8. plass med 24 poeng, men har kun vunnet en bortekamp i serien hittil (1-3-5). Mønstret et reservepreget mannskap i den forrige runden mot Cadiz og det samme kan skje her.

Det står 8-4-1 på de tretten siste tilsvarende oppgjørene. Men Villarreal er i trøbbel i serien og kan komme til å rotere mye i kveld. H på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

8. Getafe - Valladolid
Getafe ble fradømt en scoring tidlig i hjemmekampen mot Barcelona søndag kveld og skulle kanskje hatt godkjent den scoringen. Det var uheldig for laget, som kort tid senere lå under 0-2. Reduserte en gang, men måtte se at serieleder Barcelona tok alle poengene. Har vært meget sterke defensivt hittil og 15 baklengsmål er det kun Atletico Madrid som kan straffe (de har 13). Ligger på en flott 7. plass med totalt 25 poeng og står med 4-1-4 på hjemmebane.

Se den nye Getafe-drakten her!

Nyopprykkede Valladolid har kun maktet å score 16 mål på sine 18 første seriekamper og sammen med Valencia og Leganes er det færrest i La Liga hittil. Røk 0-1 hjemme mot nestjumbo Rayo Vallecano i helgen. Ligger på 15. plass med 21 poeng og har brukbare 3-4-2 på bortebane.

Disse to lagene møttes også i Madrid i tredje serierunde, da endte det 0-0. HU.

Se alle årets drakter i spansk La Liga her!

9. Real Madrid - Leganes
Det vil seg ikke for Real Madrid denne sesongen. Måtte nøye seg med 2-2 borte mot Villarreal i hengekampen forrige onsdag og røk overraskende 0-2 hjemme mot Real Sociedad søndag. Er dermed ti poeng bak serieleder Barcelona når serien er bortimot halvspilt. Interessant nok møtte Real Madrid også Leganes i åttedelsfinalen av Copa del Rey forrige sesong. Da vant Real den første kampen borte med 1-0, men presterte å tape hjemmekampen 1-2 og røk dermed ut.  Gareth Bale er atter havnet på skadelisten.

Nå er det tilbud på Real Madrids nye hjemmedrakt. Se den her!

Bortesvake Leganes (1-3-6) fornektet seg ikke og røk på sesongens sjette bortetap mot formløse Espanyol fredag kveld (0-1). Det var skuffende all den tid Leganes var uten tap på sine sju foregående seriekamper (2-5-0). Ligger på 16. plass med totalt 19 poeng og har ikke mer enn to poeng ned til Villarreal under streken.

Real Madrid er ute av form for tiden og røk altså ut mot nettopp Leganes i denne runden forrige sesong. HB.

Klikk her for å levere din tippekupong

10. Athletic Bilbao - Sevilla
De tre siste kampene på midtukekupongen spilles alle torsdag kveld. Meget viktig 2-1 seier for Athletic Bilabo borte mot Celta Vigo mandag kveld og det medførte at baskerne tok seg over nedrykksstreken og opp på sikker plass. Røk ut allerede i 16-delsfinalen forrige sesong, og har røket ut for Barcelona i to av tre sesonger før det. Var også tapende finalist mot nettopp Barcelona i 2014/15-sesongen. 2-5-2 hjemme på San Mames på ti spilte hjemmekamper i serien denne sesongen.

Sevilla tok føringen 1-0 hjemme mot Atletico madrid i helgens toppkamp i La Liga, men måtte nøye seg med 1-1 etter en herlig utligning av Antoine Griezmann. Holder 3. plassen i La Liga og står med 33 poeng og har sju poeng opp til serieleder Barcelona. Moderate 3-4-2 på ni spilte bortekamper i serien.

8-0-1 på de ni siste tilsvarende oppgjøren i seriespillet. Vi sjanser på hjemmeseier. H.

Se alle årets nye Sevilla-drakter her!

11. Real Betis - Real Sociedad
Etter flotte 4-2-1 på de sine sju siste seriekamper, ble det en gedigen nedtur for Betis i helgen med 1-2 tap borte for tabelljumbo Huesca. Dermed forble Betis på 6. plass og sine 26 poeng. Opp til Alaves på den attraktive 4.plassen skiller det fem poeng. 4-3-2 totalt på ni spilte hjemmekamper i Sevilla. Betis har faktisk røket ut allerede i 16-delsfinalen av Copa del Rey begge de to foregående sesongene.

Real Sociedad kommer fra en strålende borteseier mot Real Madrid, men er likevel ikke høyere på tabellen enn 11. plass. Det skyldes elendige 1-3-4 på hjemmebane. Søndagens borteseier mot Real Madrid var faktisk lagets femte for sesongen (5-1-4), kun Barcelona har flere borteseire (seks). 

Betis vant tilsvarende seriemøte 1-0, den kampen ble spilt 2. desember. Forøvrig står det 1-1-1 på de tre siste tilsvarende seriemøtene. Vi tror på hjemmeseier i det første oppgjøret. H.

12. Levante - Barcelona
Levante har gjort en klart godkjent første halvdel av sesongen i La Liga. Ligger på 10. plass med 23 poeng, men det er faktisk ikke mer enn seks poeng ned til Villarreal på 18. plass og direkte nedrykk. 6-5-7 totalt og 3-2-4 på hjemmebane.

Barcelona gjorde jobben sin og vant 2-1 i den vriene bortekampen mot defensivt sterke Getafe søndag kveld. Som kjent spilte Sevilla og Atletico Madrid uavgjort og dermed økte Barcelona avstanden ned til Atletico Madrid på 2. plass til fem poeng. 6-2-1 på bortebane for Barca denne sesongen og i nest siste bortekamp ble dagens motstander Levante slått 5-0.

Se den nye bortedrakten til Barcelona her!

Barcelona har vært i finalen av Copa del Rey fem sesonger på rad og vunnet denne turneringen de fire siste sesongene. Som nevnt over så vant Barcelona 5-0 borte mot Levante 16. desember. Men forrige sesong vant Levante 5-4 i tilsvarend kamp. Uansett så tror vi ikke Barcelona taper det første oppgjøret. men de blir blytunge favoritter, så vi tar med en halvgardering. UB.

 

96-rekker:
1. Manchester City — Burton Albion H

2. Woking — Welling United H

3. Monaco — Rennes UB

4. Bordeaux — Le Havre HU

5. Paris Saint-Germain — Guingamp H

6. Girona — Atletico Madrid HUB

7. Villarreal — Espanyol H

8. Getafe — Valladolid HU

9. Real Madrid — CD Leganes HB

10. Athletic Bilbao — Sevilla H

11. Real Betis — Real Sociedad H

12. Levante — Barcelona UB

 

432-rekker: 

1. Manchester City — Burton Albion H

2. Woking — Welling United H

3. Monaco — Rennes HUB

4. Bordeaux — Le Havre HU

5. Paris Saint-Germain — Guingamp H

6. Girona — Atletico Madrid HUB

7. Villarreal — Espanyol HUB

8. Getafe — Valladolid HU

9. Real Madrid — CD Leganes HB

10. Athletic Bilbao — Sevilla H

11. Real Betis — Real Sociedad H

12. Levante — Barcelona UB