Mann i 20-årene på tak i sentrum – hadde brukket benet da politiet kom til stedet

HENTET NED MANN FRA TAKET: – Ved hjelp av app på telefonen ble han lokalisert til å ligge på taket av næringsbygget mot Slagenveien med henholdsvis Skogergaten og Meierigaten på hver side, sier brannmester Kenneth Stensrud.

HENTET NED MANN FRA TAKET: – Ved hjelp av app på telefonen ble han lokalisert til å ligge på taket av næringsbygget mot Slagenveien med henholdsvis Skogergaten og Meierigaten på hver side, sier brannmester Kenneth Stensrud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 20-årene meldte at han hadde hoppet fra et tak til et annet i Tønsberg, og trengte hjelp til å komme seg ned i natt.

DEL

– Han visste ikke helt hvor han var. Nødetatene rykket ut, og fant han på taket til et dekksenter, skriver politiet i Sør-Øst.

Mannen fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg ned.

– Han hadde brukket et bein, skriver politiet.

Politiet sier at mannen ble tatt hånd om av hesevesenet, men at de ikke vet hvorfor han befant seg oppe på taket i utgangspunktet.

– Det er ingen opplysninger i loggen som sier noe om at han har vært beruset, sier operasjonsleder Marianne Mørch for politiet i Sør-Øst.

Mannen skal ha vært sammen med et par venner, men han var den eneste som tok seg turen ut på taket.

– Slik vi forstår det hadde vedkommende selv ringt 113, og ved hjelp av app på telefonen ble han lokalisert til å ligge på taket av næringsbygget mot Slagenveien med henholdsvis Skogergaten og Meierigaten på hver side, sier brannmester Kenneth Stensrud.

Brannvesenet satte opp en lift med båre, og fikk hentet ham ned til ambulansepersonellet.

LES OGSÅ: Stakk av etter ulykke – ble funnet ute på jorde

LES OGSÅ: PST-sjefen vedgår å ha oppbevart våpen uten tillatelse

LES OGSÅ: Flere fikk svi da UP hadde kontroll

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.