(Gjengangeren)

MMA-utøveren har fått bekreftet at han får en ny kamp snaue tre uker før jul. Det skjer igjen for organisasjonen Superior Challenge.

– Det er veldig kult at de vil ha meg på et nytt stevne, sier åsgårdstrandmannen.

Motstander er foreløpig ikke klart, og han er heller ikke så opptatt av hvem det blir.

– Typen motstander spiller ingen rolle. Jeg har uansett et mål om å avslutte kampen tidlig, med et slag, kne eller spark. Brytingen vil jeg kun bruke hvis det blir nødvendig, sier den tidligere verdenstoppen i amatørbryting.

LES OGSÅ: – Det kom en suser som fant haka hans

God utvikling

Det er drøyt et år siden det ble kjent at Marthin Hamlet Nielsen byttet ut den tradisjonelle brytingen med MMA. Han har gått to kamper, en som amatør og en som profesjonell. Begge endte med overbevisende seire. Siden forrige kamp har han trent hardt og målrettet.

– Det har vært jevnt trøkk hele veien. Jeg har terpet utrolig mye teknisk, og føler at utviklingen min som MMA-utøver er god, sier han.

Han har jevnlig fortsatt kontakt med det amerikanske MMA-laget Blackzillians.

– De ville at jeg skulle legge oppkjøringen til denne kampen i USA hos dem, men timing er ikke helt perfekt, sier Hamlet Nielsen.

25-åringen blir nemlig far første gang senere denne måneden, og ønsker ikke å reise til USA for en lengre periode kort tid etter fødselen.

– Neste år kommer jeg til å reise over, sier han.

LES OGSÅ: Her stopper dommeren kampen: sport– Jeg fikk han i bakken og da ble han desperat

Pendler og pappa

I tillegg til at han snart blir far har han også gjort vestfolding av seg igjen. Sammen med kona har han flyttet til Tønsberg, og startet en tilværelse som pendler til Frontline-senteret i Oslo.

– Det går veldig fint. Jeg tar som regel 07.15-toget til Oslo for trening. Alle fysiske økter kjører jeg i Tønsberg, sier Marthin Hamlet Nielsen.

Ut september vil han legge inn mye tung trening. Så roer han det ned i starten av oktober, før treningen blir mer spesifikk rettet mot kampen i Stockholm 2. desember.

– Det som er veldig bra er at jeg har fått en del flere sponsorer nå. Det gjør at jeg kan fly inn gode sparringpartnere. Forberedelsene skal det ikke stå på, jeg veit jeg vil være i god form når kampen går 2. desember, sier Hamlet Nielsen, som trives svært godt som MMA-utøver:

– Jeg liker dette veldig godt, angrer egentlig på at jeg ikke gjorde skiftet fra bryting til MMA tidligere, innrømmer han.