Årets største vinslipp

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Novemberslippet på Polet er som vanlig årets største.

DEL

Denne gangen kan det synes som om det er lagt vekt på litt mer spesielle og kostbare viner enn vanlig. Og det finnes en hel del godbiter. Her er tre gode og en aldri så liten skatt til slutt:Ch. Dudon 2005, Bordeaux (150,-). Utviklet duft med innslag av mørke bær, lær og tobakk. Rund vin med fin syre, god lengde og tiltalende tørrhet i avslutningen. Moden og god. Testutvalg, finnes på Polet Tønsberg og Sandefjord.

Balgera Valtellina Rosso 1999, Lombardia, Italia (169,-). Nebbiolobasert, velutviklet og tradisjonelt laget vin med duft av kirsebær, tørkede roser og lær. Middels fyldig vin med god frukt og tørr avslutning. Bestillingsutvalg 867901, finnes i Sandefjord.

Domäne Wachau Riesling Achleiten Smaragd 2011 (219,90). Frisk og tiltalende smaragd med duft av epler, fersken, mineraler og lime. Fyldig vin med god syre, stor konsentrasjon og lengde og tydelig mineralpreget avslutning. Topp kvalitet til en rimelig pris. Bestillingsutvalg, finnes på Nøtterøy, i Tønsberg og Sandefjord.

Hochar Ch. Musar 1974 (899,90). Lys rødbrun og velutviklet vin med duft av dadler, tørket frukt, seder, lær og orientalske krydderier. Fyldig og rund vin med delikat frukt, stor lengde og tiltalende tørr avslutning. En flott, moden og sjelden Musar til en hyggelig pris. Bestillingsutvalg 826101, finnes i Sandefjord.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken