Arbeiderpartiet bør vurdere ledelsen!

Jan Akerholt

Jan Akerholt Foto:

Av
DEL

LeserbrevNå er det på tide at Arbeiderpartiet tar innover seg at partiet raser tilbake på oppslutningen. Er partimedlemmer over hele landet blinde for det som er i ferd med å skje med partiet?

Arbeiderpartiets representasjon i kommunestyrene blir mindre og mindre.

Vi ser en Støre som prøver (så godt han kan) å løfte forskjellene i samfunnet fram i lyset. Han har begynt valgkampen med å bekrefte sin stilling og gi gode løfter om å arbeide mot all sentraliseringen og den ansvarsfraskrivelse som den sittende regjering utfører i dag.

Ikke minst reagerer han på pengebruken av gigantiske store samfunnsoppgaver på bekostning av helse og eldrebølgen som kommunene står midt oppi i dag og fremover. Regjeringen bør ta ansvaret
for en mer rettferdig pengebruk og ikke som i dag ved at det resulterer i begrenset trygghet og skaper urimelige forskjeller i befolkningen.

Jonas Gahr Støre er et fantastisk varmt og flott menneske, men jeg er dypt skuffet over at han ikke når fram til befolkningen. (Men det er aldri for sent)
Så mener jeg at dersom nedgangen fortsetter, er tiden inne for at ledelsen i partiet må se på sine egne stillinger. Min oppfordring er å ta lederdebatten nå.

Jeg vurder mitt medlemskap i dag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags