Randi Fjellberg og veteranbiler

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg leser i TB 25. juli at Randi Fjellberg ikke liker en «gladmelding» fra FRP ved Morten Stordalen om at engangsavgiften for veteranbiler er senket til 20 år. Det bekymrer henne veldig, og lurer på hva Elvestuen osv. var hen da dette ble vedtatt?

Hvis hun tror at biler over 20 år gamle vil florere i landet pga. av dette, tar hun veldig feil. Entusiaster som vil ta vare på gamle biler kjøper ikke disse til vanlig bruk. De bilene blir vanligvis brukt noen måneder i året og kjørt i penvær. Jeg har selv hatt veteranbil fra 1965 i over 20 år og kjenner miljøet her. At noen få, kanskje noen hundre biler ekstra som blir brukt til glede for mange, og utstillinger etc. tror jeg ikke du skal bekymre deg over. Og ikke minst, det er nostalgi i å ta vare på gamle ting, også biler, for å vise fremtiden, og barna våre hvordan tiden har vært. Ved alle utstillinger av gamle biler er det masser av folk som kommer for å se. Ikke minst barna!! En gammel T-Ford fx vekker oppsikt og blir beundret. Det var datidens høyteknologi.

Og henge seg opp i slike bagateller om utslipp her er til å le av.
Leser i dag at Oslo kommune bruker millionbeløp på å sende influensere på tur rundt i verden for å påvirke barn og unge. Et av miljøforbildene har eksempelvis bare i løpet av siste år foretatt fem lange flyreiser utenlands, og bidratt med CO₂ utslipp tilsvarende 10 år med normalkjøring med bensinbil.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.