Stor tilstrømming av andre som ikke bor her: De fleste kriterier for hvorfor vi valgte å bo på «øyperlen Jarlsø», er borte nå

NOK UTBYGGING: Det stor tilstrømming hit av andre som ikke bor her, fordi vi har et pent opparbeidet område rundt våre bygg. Det koster en del for oss, skriver Anne Karin Ravnaas Nielsen.

NOK UTBYGGING: Det stor tilstrømming hit av andre som ikke bor her, fordi vi har et pent opparbeidet område rundt våre bygg. Det koster en del for oss, skriver Anne Karin Ravnaas Nielsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

«Nå er begeret nådd», som Øystein Sunde sier!

DEL

LeserbrevØya er og blir overfylt og det lille friområdet vårt, «Hundremeterskogen» er altfor lite for alle som bor her nå, og tilstrømminger utenfra. Det er alltid folk der ute ved fyret hvor man før kunne sitte i fred og ro og lytte til bølgene.

Det startet med 270 boenheter og nå sier Jarlsø Eiendom 430 boenheter! Det er ikke lenge (to år?) siden vi alle fikk en forespørsel om hva vi kunne tenke oss her ute på øya. De snakket om rekreasjonsområder med benker og trær i midten av øya, kanskje svømmebasseng med saltvann, men det er det ingenting igjen av. En så fin øy fortjener noe mer enn høye bygninger! Vi kjøpte alle her ute for utsikten og freden, det var det dere markedsførte!

Nå snakker de bare om siktkorridorer! For hvem? De som har leiligheten i sikten? Jeg tror ikke dette var Tore Solums drøm. Personlig mener jeg øya ødelegges med siste byggetrinn 5. Når vi blir så mange trenger vi rekreasjonsområder som er vakre, planting av trær/ vannspeil, fordi det blir jo borte?

I tillegg er det stor tilstrømming hit av andre som ikke bor her, fordi vi har et pent opparbeidet område rundt våre bygg. Det koster en del for oss! Og så har vi badestranden som også gjør at det er mange flere her ute. Hvis ikke noen viser magemål blir øya bare en by på en øy.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags