FrP vinner bompengeslag: To steder i landet skrinlegges omfattende bomprosjekter

Frps Morten Stordalen

Frps Morten Stordalen Foto:

Av

Etter lang tids kamp har FrP endelig fått gjennomslag for å vrake bomprosjektene i både Drammen og Arendal. Jeg kan love at vi skal fortsette bomkampen i alle kommuner.

DEL

MeningerFrP har nå vunnet to bompengeslag på to dager. To steder i landet skrinlegges omfattende bomprosjekter takket være FrP. 

Først ut var den planlagte Buskerudpakke 2 som var avhengig av et lokalt flertallsvedtak i alle de tre berørte kommunene. FrP fikk tilslutning fra andre partier i bompengespørsmålet, og sikret flertall for å vrake hele pakken.

Jeg er stolt av engasjementet vi har vist lokalt i denne saken og glad for at de andre partiene endelig fulgte etter oss og sørget for å legge planene om bommene i Drammens-regionen på is. 

Dagen etter sa bystyret i Arendal nei til en bompengefinansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand, noe som vil medført etablering av 20 bomstasjoner i kommunene. Det er Ap og Sp som har jobbet for å få etablert bomringene rundt Arendal siden 2015. FrP har hele tiden sagt at de foreslåtte tiltakene i samferdselspakken ikke skal finansieres med bompenger, og nå ble det endelig flertall for dette. 

Det er imidlertid flere bompengeslag. I en rekke byområder i landet ønsker rødgrønne politikere å sette opp bomstasjoner gjennom såkalte bymiljøpakker.

Alle disse bompengeforslagene er avhengige av et lokalt flertallsvedtak. Bompengemotstanden er nå stor over hele landet, og i flere andre byer vil det nå komme lignende forslag til votering. FrP skal ta kampen mot bompenger i alle kommuner der dette er aktuelt. 

Vi er imot bompenger. Det har vi alltid vært, og det kommer vi alltid til å være. De som er enige med oss i dette spørsmålet må derfor stemme FrP også ved valget til høsten. Jo større vi blir, jo lettere blir det for oss å stanse venstresidens bompengeprosjekter over hele landet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags