Bort med vekk og vekk med alt, sett det hos naboen!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er ganske utrolig å lese at folk som har kjøpt seg leiligheter i sentrum forlanger at alt som heter støy skal flyttes vekk og over på naboen! Båter skal vekk fra brygger og havn for det støyer og man kan kjenne snev av eksos. At folk ferdes på brygga nær opp til terrassen er nok ille, men det burde nok noen tenkt på før de kjøpte seg leiligheten! Bor man i byen må man tåle at byen lever!

Toget bråker ikke så mye, men hornet som tuter morra, middag og kveld burde vært fjernet sammen med toget? Flyene som lager støy over Eik og andre steder ønskes dit pepper´n gror, send dem et annet sted. Rutefly som kommer over Vear og Stokke burde nok flydd over Færder i stedet? Båter i havna må fjernes fordi de har motor om bord? At folk går forbi på brygga irriterer? Hvorfor flytter folk inn til sentrum i byen? Alt er liksom greit bare man får flyttet ting over til naboen! Slik har det vært i alle tider og det vil bare fortsette!

Noen blir aldri fornøyde uansett! Kjøp hytte på fjellet, men tenk deg om, kanskje flyttes byrelaterte problemer til fjells om noen år, hva gjør vi da?

Slutt å sutre og klage og nyt livet slik det er, da blir problemene fjerne og livet lettere! Da kan det til og med hende at naboen liker deg bedre og deler et glass vin med deg på terrassen mens verden omkring dere lever i beste velgående!

Iblant tenker jeg at det ikke er rart det blir krig i verden når det lages fartsdempere for sykler på brygga, kanskje det burde være portforbud etter midnatt i byen også! Hipp hurra for den norske folkesjela, noe skal det alltid væra.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken