Trusselen om å stenge FM nettet var så visst ingen tom trussel. Plutselig en desemberdag var det bare skurring der det tidligere hadde vært nyheter, musikk og andre underholdningsinnslag av varierende kvaliteter.

Da både NrK og P4 viste seg umulig å få i tale, grep jeg til den ellers lite brukte søkefunksjonen på bilradioen. Fantes det virkelig ikke lenger tegn til liv der inne i radioland? Hadde virkelig myndighetenes radiopisk, satt oss alle i en radiotåke som det kun var en vei ut av – nemlig investering i ny DAB radio?

Den som søker vil som regel finne… Plutselig forsvant summingen og de flotteste stemmer sang de flotteste sanger. Det var «Radio Tønsberg» som reddet dagen. Med lokale nyheter, de herligste radiorytmer og med reklamesnutter på lokale aktiviteter / salgsobjekter, var plutselig bilradioen tilbake som en nær og kjær følgesvenn. Faktum er at gleden over en uventet formidler av lokale nyheter, har forsterket min radiointeresse.

 

Jeg anbefaler Radio Tønsberg – og selvsagt andre nærradioer – til alle som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer lokalt. «Radio Tønsberg»s program er lokalt nok også for oss her i Sandefjord.

Anbefaling til alle bilister som stort sett kjører innad i fylket, nyt din FM radio så lenger den opererer slik den gjør! Det finnes andre radioverdener enn bare P4, NrK etc. Så lenge det finnes en søkefunksjon, finnes det alltid «noen» der ute

LES OGSÅ: Nettradio bedre enn DAB 

Stein Gaare