Spill er framtiden, det er vår generasjon

RESSURS: - Jeg synes dere voksne skal begynne å bli litt mer positive til spilling og kanskje prøve det selv, skriver Mikael Wold Larsen.

RESSURS: - Jeg synes dere voksne skal begynne å bli litt mer positive til spilling og kanskje prøve det selv, skriver Mikael Wold Larsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet eneste du hører hvis noen nevner spill eller spilling blir bare negativt ifra forrige generasjon. Vi som er framtidens generasjon lærer mer og bedre av å spille, det er ingenting galt ved å sitte litt med pc-en og spille favorittspillene sine. Selv spiller jeg mange forskjellige spill på internettet, det har aldri vært lettere for oss ungdommer å få tilgang til millioner av spill. 

Jeg møter daglig mange tusen av folk mens jeg spiller. De fleste er positive men det finnes jo også folk som bare er der for å tulle rundt. Det beste ved spill er at du lærer deg flere ferdigheter uten å vite det, for eksempel du lærer deg engelsk og grammatikk. Discord er et program som ligner «Skype» og det bruker man til å snakke med gamere rundt om i verden. Framtiden vil bestå av gaming og e-sport, det er bedre å lære seg dette nå enn senere. 

Men med gaming kommer jo også negative ting som nettroll og tull. Man skal alltid være forsiktig på nett. Men jeg synes dere voksne skal begynne å bli litt mer positive til spilling og kanskje prøve det selv. Det kan vise noen sider av deg du har aldri sett før, og kanskje du liker det! Så prøv en gang å sitte foran pc-skjermen og spill en runde med et av spillene ditt barn spiller. 

Jeg går selv på ungdomsskolen og mange av vennene mine spiller. Jeg snakker mest med folk jeg møter via gaming og en del med venner. Spilling blir aldri det samme uten noen å spille med. Jeg tipper at framtiden blir mye VR (Virtual Reality) og gaming.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags