Det er snart ingen grenser for uansvarlig økonomi i Tønsberg kommune

Jan Akerholt

Jan Akerholt Foto:

Av

Ja, jeg tror snart politikere og aktører innenfor kommuner og fylker heller burde vise ansvarlighet for økonomien enn å sette seg ned og spille monopol.

DEL

LeserbrevAngående arbeide og utredningen av en ny bru over Vestfjorden til fastlandet har det til nå vært brukt 100 millioner til rådgivning, derav 20 millioner på Færders bord.

Så kommer staten inn med et beskjedent bidrag på 5%, samtidig som fylket,Tønsberg kommune, og Færder må ut med 20%, som tilsvarer 900 millioner fordelt på 300 millioner på hver.

I tillegg får de ikke trukket ifra merverdiavgiften!

Hvorfor i all verden har de ansvarlige i kommuner og fylke ikke tatt det fullstendige kostnads-spørsmålet opp med en risiko-analyse for hva som egentlig kan hefte kommunene og fylket i en fra før av anstrengt økonomi!

Det er snart ingen grenser for en uansvarlig økonomi gjennom flere år som vi ser resultatet av nå med et gigant-underskudd på borde for Tønsberg kommune.

Så skal politikerne nå snu hver sten med store besparelser med nedleggelser av private helsetjenester som hjemmehjelpen som har utfylt et viktig bidrag til den offentlige tjenesten.

Hva med den planlagte nye sykehjemmet i Hogsnesåsen og hva med svømmehallen, hva med underbemanningen på sykehjemmene og de svakeste som mest sannsynlig må betale prisen for en uansvarlig politikk gjennom flere år.

PS: Undertegnede ser at det blir utrolig utfordrende for noen og enhver. Jeg håper med sosialistisk flertall på vektskålen i Tønsberg kommune at man prioriterer først og fremst de svakeste i samfunnet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags