Dette kan løse viruskrisen i verden

Jan Akerholt

Jan Akerholt Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ser med stor uro på forslagene fra regjeringen om å lette på restriksjonene, da de mener å lyset i enden av tunnelen og at de kan åpne samfunnet noe mer. Det kan koste oss dyrt fordi smitten igjen kan bre seg i landet vårt. Myndighetene må ikke bli så naive at de ikke ser alvoret i denne pandemien!

Mye av det regjeringen har satt i gang for å begrense krisen er bra, men de må ikke sette igang et sjansespill som kan gi flere dødsfall ved å lette restriksjonene for tidlig!

Grunnlaget for at jeg ser at dette vil gå i bølger, kan tilskrives at dette er en global tragedie, som kan gi større konsekvenser om vi bare godtar at samfunnet for enhver pris må komme raskt tilbake.

Jeg mener at alle land i verden må stå sammen i å bevilge ubegrensede midler for raskest mulig å komme frem til en medisin som vil virke mot denne farlige vi-rusens utbredelse.

Her må alle kluter settes inn med et bredt internasjonalt samarbeide med FN., Nato , EU osv. for å være med på å legge til rette et samarbeid og et trykk for at forskere over hele verden kan komme frem til den rette medisin, og så må det settes i gang intens produksjon over hele verden og raskest mulig settes ut i livet, uten de optimale grensene for utprøving. Da vil mange mennesker kanskje unngå å dø!

Da kan vi sette i gang med mange milliarder tilført inn i samfunnet vårt som igjen kan gi et raskt resultat, og da vil pengene komme til nytte mens dette pågår, for å begrense skadevirkningene i Norge og ellers i verden. Da kan vi senke skuldrene og dra samfunnet i gang igjen! Det er ikke så vanskelig som man tror, for det er medisinen på bordet som gjelder!

Håper styresmaktene i verden og selvfølgelig Norge engasjerer seg i et slik opplegg, så vi ikke har denne pandemien i årevis. Tenk bare på begrensningene med klima og utslipp som verden raskt har samarbeidet om, og som har gitt raske resultater verden over!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken