Hjelp! Jeg tror ikke hva jeg hører og ser!

jan Akerholt

jan Akerholt Foto:

Av

Endelig kan vi heise flagget til topps! Gratulerer!

DEL

LeserbrevDet var på tide, etter mange års vurderinger, å lese i dag at Tønsberg kommune endelig skal bygge nytt sykehjem i Hogsnesåsen. Det betyr vel i den situasjonen nye Tønsberg kommune er i dag (økonomien/underskuddet) at planen om bygging av ny svømmehall stipulert til 500 millioner kroner må revideres. Råd: Puss opp den gamle.

Tønsberg kommune har vært altfor opptatt av byfornyelse og jåleri gjennom mange år styrt av høyresiden, med et gigantisk etterslep på vedlikehold av bygninger innenfor helse- og omsorgssektoren som resultat. I tillegg til behovet for nybygg, som har vært der i en årrekke med voksende eldrebølge. Ja, undertegnede har vel krisemaksimert dette forholdet i mange innlegg, men jeg synes det er på tide at politikerne tar ansvar for bruken av pengene og ikke lar det gå ut over de svakeste i samfunnet.

Jeg ser at ordfører Anne Rygh Pedersen (Ap) reiser mange spørsmål rundt dette, og bygger på budsjetter som bør ta hensyn til de svakeste. Dette er bra, Pedersen, fortsett i det sporet, så vil du få mange på din side med Arbeiderpartiets politikk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags