Mostranda: Nå må vi si stopp!

KREVER RIVING: Nå er det på tide at vi sier stopp og forlanger disse bygningene på Mostranda revet, mener Bjørn Erik Hansen.

KREVER RIVING: Nå er det på tide at vi sier stopp og forlanger disse bygningene på Mostranda revet, mener Bjørn Erik Hansen. Foto:

Av

Jeg har hele mitt liv hatt svært lite tiltro til våre politikere. Sannhet med modifikasjoner er noe politikerne tydeligvis lærer tidlig.

DEL

LeserbrevDe har også en egen evne til å se seg og sitt før de ser alt det andre ... Rart at både tidligere og nåværende politikere på Tjøme har fått godkjent saker jeg ALDRI ville fått gjennom ... Men de skal og må forholde seg til loven som alle oss andre.

En ting er sikkert: Dersom Mostranda får stå som det gjør i dag, skal jaggu jeg gjøre akkurat som jeg vil på min eiendom, uten hensyn til hva naboer, kommune og fylke sier. Hvorfor må jeg føye meg når ikke andre gjør det?

Nå er det på tide at vi sier stopp og forlanger Mostranda revet. Dersom det ikke blir revet, gir det et klart signal til alle rike at her er det bare å ta seg til rette, vi tilgir deg allikevel.

Seriøst? Demonstrasjoner? Ja det bør vi absolutt arrangere. La politikerne få vite at de ikke kan skalte og valte som de vil.

La oss samle oss om Mostranda!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags