Takk til avdeling 1 på Smidsrød Helsehus

TAKKER: Personalet ved Smidsrød Helsehus får takk for god pleie.

TAKKER: Personalet ved Smidsrød Helsehus får takk for god pleie. Foto:

Av

Vi har vært så heldige å være pårørende til en slektning som har bodd på Helsehuset på Nøtterøy på avdeling 1.

DEL

LeserbrevDette er en korttidsavdeling, men vår slektning har vært på langtidsplass og bodd der i to år. 

Det har vært en fin opplevelse å få være pårørende her. Vi ble alltid møtt med smil og fikk tilbud om en kopp kaffe når vi kom på besøk. Vår slektning på 99 år hadde det veldig bra her i disse to årene. Hun ble veldig godt ivaretatt. Ofte når vi kom på besøk satt personalet sammen med pasientene og pratet. Personalet er snille og omsorgsfulle og viser bestandig respekt i måten de behandler og snakker til pasientene. De hadde blant annet individuelle tiltak for å bedre livssituasjonen hennes på områder hvor det var nødvendig.

Da undertegnede selv jobber i helsevesenet vet jeg at dette ikke alltid er en selvfølge. De er opptatt av etikk, respekt og god behandling på denne avdelingen. Den siste uken vår slektning levde ble også en fin opplevelse da de var opptatt av at pasienten skulle ha det så bra som mulig og ha minst mulig smerter og plager. De passet hele tiden på at vår slektning fikk dekket sine behov i forhold til stell og nødvendig smertebehandling.

Tusen takk for at dere alle har vært, og er, så fantastiske og imøtekommende på alle områder. Tusen takk for god behandling og omsorg for vår slektning, på vegne av familien Robsahm Kjørven

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags