Vi må tenke på øyfolkets sikkerhet først: Velg Korten

KORTEN VIKTIGST: For Trond Abrahamsen er det mange gode argumenter for hvorfor bru eller tunnel må ende på Korten. Dette er en av de forkastede illustrasjonene fra 2015.

KORTEN VIKTIGST: For Trond Abrahamsen er det mange gode argumenter for hvorfor bru eller tunnel må ende på Korten. Dette er en av de forkastede illustrasjonene fra 2015. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Korten er førstevalget for meg av mange grunner.

DEL

LeserbrevNår vi nå skal bygge ny fastlandsforbindelse må vi ikke se på pris, men mer på hva som er best, for først og fremst innbyggerne i Færder kommune. Glem hvor lang tid det tar til Torp eller opp på E18. Jeg tar det nå som en selvfølge at politikerne sørger for at det blir firefelts vei helt fram til E18 uansett hvilken løsning det blir,  så det er minimal forskjell.

Folket på øyene bør først og fremst tenke på sin egen sikkerhet og hvordan beredskapen blir høyest hvis uhellet skal ramme dem. Sykehus med sykebil, politi og snart brannstasjon bare i Tønsberg. Da er Korten et klart førstevalg.

Det neste som er viktig er: Hvor skal vi når vi kjøre utenfor den vakre kommunen vår? Vi bør regne med at Kilen-området blir kraftig utbygd med store varehus og lignende, så det blir et mål tror jeg. Skal vi avlaste Kanalbrua, og skal vi i Færder få noe igjen for Frodeåstunnellen, må vi ende opp på Korten: Klart førstevalg.

Skal vi til Eik eller nordover mot Horten er Korten klart førstevalg

Skal vi avlaste byen med trafikk må det ikke bli for stor omvei hvis folk skal bruke en ny fastlandsforbindelse. Korten et klart førstevalg

For meg er det også viktig at det blir minst mulig handelslekkasje fra byen vår Tønsberg. Hvis vi tenker etter hvor vi sier vi er fra når vi treffer noen langt hjemmefra sier de fleste av oss øyboere Tønsberg. La oss passe på byen som vi er stolte av selv om vi er så heldige og bor i Færder kommune. Korten klart førstevalg

Samme for meg om det blir bru eller tunnel bare den havner på Korten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags