Du bløffer velgerne, Grimstad!

KRASS: - Vi trenger ikke flere torpederingsforslag, vi trenger ny vei, mener tidligere Høyre-politiker Torunn Sjølshagen.

KRASS: - Vi trenger ikke flere torpederingsforslag, vi trenger ny vei, mener tidligere Høyre-politiker Torunn Sjølshagen.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det kom vel kanskje ikke så overraskende på oss som kjenner litt til de politiske irrgangene at Venstre, nok en gang forsøker å skaffe seg nye velgere ved å benytte seg av et mindretall som ikke har fått gjennomslag for sitt syn.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi trenger ikke flere torpederingsforslag av veisaken Grimstad, vi trenger en ny vei.

Vestfjordforbindelsen over til Sandefjord, som heller ikke vil ha den, er skrinlagt, og står derfor uten mulighet for finansiering.

Vingle-Venstre, som på landsbasis nærmer seg sperregrensen, har åpenbart bare ett mål, og det må være å rote det til for en ny veiforbindelse som vi har ventet på i mange år. Det vitner om historieløshet, og må betraktes som uansvarlig, å forlede velgere til å tro at dette er et reelt alternativ.

LES OGSÅ: Venstre går til valg på Vestfjordforbindelsen: - Folk er frustrert over å ikke bli tatt på alvor

Det toget har gått for lenge siden. Jeg håper virkelig folk flest er i stand til å tenke selv, og husker den berømmelige og katastrofale folkeavstemningen på Nøtterøy, som kun gav oss en halv veiløsning. Mange av dem som satt hjemme og ikke gikk til valgurnene den gangen har i ettertid angret bittert på at de sov i timen og ikke så konsekvensene, la oss slippe en gjentagelse.

Ønsketenkning

De tettest befolkede områdene på Nøtterøy er omtrent fra midten av øya og til Kanalbrua. Det er ønsketenkning å tro at alle de menneskene vil kjøre sydover på øya for å komme seg til E18 og ende opp langt inne i Sandefjord.

LES OGSÅ: Roar var ferdig med veidebatten - men nå slår veiopprørerne til igjen

Det er heldigvis flertallet som bestemmer, og pr. dato er ikke Venstre i posisjon, og jeg håper at det forblir slik.

Bruk hodet og tenk realistisk, ikke kast bort stemmen din på ønskedrømmer fra et mindretall med et stort markeringsbehov.

Støtt opp om flertallet i veisaken, så får vi ny vei, den har vi ventet på lenge nok.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken