Fint at MDG også er mot veipakka, vil de også bryte samarbeidet med H og FrP?

Lars Egeland

Lars Egeland

Av
DEL

Leserbrev SV feilinformerer Tønsbergs innbyggere, skriver Ulf Lund Halvorsen. 3. Kandidat for Miljøpartiet de Grønne i Tønsberg i TB 27. mai. Bakgrunnen er at jeg skreiv i avisa at det bare er SP og SV som går mot den veipakka som skal finansieres med bompenger. Det var ikke min mening å feilinformere: Veldig flott at også MDG står sammen med oss i kampen i den nye kommunen.

I Tønsberg har MDG gått i tospann med de to partiene som har stått i bresjen for veipakka, nemlig FrP og H. Partiene har bl.a. fremmet felles budsjettforslag som innebar at gode miljøtiltak ikke er blitt realisert. Fremskrittspartiet støttet først oss i SV når vi foreslo å utrede øst-alternativet, altså en bro parallelt med dagens Kanalbro. Men under presset fra næringsinteresser på Stensarmen og press fra Nøtterøy, sviktet MDGs samarbeidsparti.

Jeg tror ikke at Sp og SV får reint flertall ved kommunevalget. Derfor er det fint at MDG er klare mot veipakka! Desto flere partier som kjemper mot veipakka, desto bedre. Jeg håper også at FrP, Høyre, Ap og Venstre tør å ta debatten om den overdimensjonerte veipakka som nesten fullt ut skal finansieres med bompenger.

Betyr MDGs holdning til veipakka at de også sier nei til å bli et samarbeidsparti for FrP og Høyre i den nye kommunen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags