Vestfjordforbindelsen

Av
DEL

LeserbrevAt valget nærmer seg med raske steg er vel ingen tvil, dette blir vi daglig informert om av pressen. Alle partiene slåss om å kapre flest mulige velgere på ærlig eller uærlig vis. Dette er en politisk krig som vi velgerne til slutt skal ta standpunkt til. Fastlandsforbindelsen rører vel de fleste øyboernes hjerter i dette valget ville jeg tro.

At vi blir pådyttet Tønsbergpakken med alle de problemene Tønsberg mener øyfolket skal være med på betale, går over min forstand. Øyfolket nevnte for sine byråkrater for ca. 30 år siden, om det var mulig å tenke på en fastlandsforbindelse fra øyene til fastlandet, slik at de slapp å stå i kø når de skulle kjøre igjennom Tønsberg for å komme videre. Det har rent mange liter vann igjennom Kanalen siden den gang. Det er også sløst bort milliarder av kroner til utredninger, uten at det er foretatt et eneste spadestikk.

Etter hva jeg har blitt informert om av mediene, blir den nå så omtalt fastlandsforbindelsen regnet som den aller dyreste i landets historie før det første spadestikket blir tatt. Hva sluttsummen kommer til å bli, er det vel ingen som kommer til å få oppleve. Da ligger vi sannsynligvis i grava, og sørget for at våre barn eller våre barnebarn må betale regningen som politikerne egentlig burde stå til ansvar for.

Nå er det opp til oss (velgerne) å fortelle byråkratene og politikerne hva vi forlanger de skal gjøre for oss. Nå er vi lei av å bli hånflirt av. Nå er det vi som skal hånflire av dere.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags