Vi velgere i Færder forstår ikke hvorfor våre valgte politikere svikter oss til fordel for Tønsberg

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerTo maktpersoner fra Tønsberg skriver i TB i dag 28. august at Tønsberg trenger ny forbindelse til Færder. Våre behov for en lettere adkomst til fastlandet, er ikke i deres tanker. De prioriterer handelsstanden i Tønsbergs behov.

Deres ønsker om løsninger er kronglete og dyrt for oss i Færder. De fleste av oss vil ha forbindelse fra Borgheim til Stokke. Det vet våre politikere, men de går inn for Tønsbergs ønsker. Vi velgere i Færder forstår ikke hvorfor våre valgte politikere svikter oss til fordel for Tønsberg.

At Vestfjordforbindelsen ikke lar seg finansiere, har vi hørt utallige ganger. Det er ikke sant uansett hvor mange ganger det blir gjentatt. Fordelene med Vestfjordforbindelse fra Borgheim til E18, er mange. Det viktigste er at boligområder og matjord ikke blir rasert.  Det neste er at tilgang til arbeidsmarkeder i vest og sør blir god.

Tønsberg er redd for å miste handel. Det forstår vi. Om det blir godt tilrettelagt med rimelig parkering, kan den faktisk øke.

Jeg har en bønn til våre politikere. Tenk på Færders beste først og fremst. Det var til det vi valgte dere. Regioner må prioriteres lavere. Vi er en selvstendig kommune. Vi klarer å bygge Vestfjordforbindelsen. Sandefjord kommune er en god nabo.

De vet hvor de vil ha veien til E18. Forhandlinger med dem vil bli en god opplevelse om vi stiller med åpent sinn.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags