Dag Daler og fastlandsforbindelse

Av
DEL

LeserbrevDag Daler og andre selvutnevnte eksperter påstår at de på vegne av alle i Færder kommune ikke ønsker bru eller tunnel fra øya til fastlandet. Tull og fanteri. Veldig mange av oss som faktisk bor på Nøtterøy og Tjøme ønsker å komme ut av vår kommune uten å kjøre innom Tønsberg. Vi som må stå i kø fra Herstad til Kjelle eller bruke 45 minutter fra Sem til Vestskogen ønsker faktisk en fastlandsforbindelse nå, etter tiår med utredninger og trenering av utallige alternativer fra liksom-politikere. Takk til Høyre-politikere som i hvert fall har stått på for å få til en fastlandsforbindelse for oss øyboere.

Nei takk til alternativ som garantert innbefatter en eller annen flaskehals. Vi trenger ikke å flytte kø fra et sted til et annet, vi trenger et alternativ med flyt i trafikkbildet. MDG og andre selvutnevnte «grønne» folkeaksjonister kan gjerne stenge Nedre Langgate å dekke langbord i gaten utenfor MC Donalds, men la oss på øyene få lov til å kunne komme til og fra vårt hjemsted på best mulig måte. Til opplysning for MDG og andre selvutnevnte miljø aktivister kan undertegnede opplyse om at det ikke er godt miljøregnskap å la biler med fossilt brennstoff gå på tomgang gjennom Tønsberg dag ut og dag inn.

Argumentet om økt satsing på kollektivtransport i stede for en ny fastlandsforbindelse er også totalt skivebom. Veldig mange av oss i Færder kommune tar faktisk bussen når vi kun skal til Tønsberg, men må dessverre i det daglige bruke bil i jobb og andre ærend utenom sosialt hygge i Tønsberg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags