Ny vei til Færder – valget er ditt

Av
DEL

LeserbrevDet er snart valg og vi står ovenfor kanskje det viktigste valget i dette århundre. Når det gjelder skole, eldreomsorg m.m. så er det nyanser i politikken – MEN når det gjelder veivalg er det store sprik. En intensjonsavtale gir signaler om hvilken vei vi kan ende opp med til Færder. Et forslag som er enormt kostbart og som vil ødelegge bomiljøer og landskap. Prisen på dette kjenner ingen og erfaringsmessig så sprekker alle slike budsjett. I tillegg kommer lånekostnader og drift av alle bomringer i årevis fremover. Er dette det vi vil ha i Færder? Er det en slik gigantregning vi vil overlate til kommende generasjoner?

Det har vært massevis av innspill i avisspaltene i det siste som er både for og imot galskapen. Her er det derfor opp til hver enkelt å danne seg en mening om hva som Færder kommune er best tjent med. Det er snart valg og dette blir kanskje det viktigste valget vi må ta i dette århundre. Hva kan vi så gjøre med det?

Derfor viktig og nødvendig å bruke din stemmerett og velge det eller en av de partier som gir klar beskjed om hvilken veiløsning Færder bør velge. Det er denne avgjørelsen som vil ha størst betydning for Færder kommune sin fremtid ved dette valget. Hva som er best for Tønsberg og hva Tønsberg ønsker seg – det er ikke det vi i Færder skal legge vekt på. Vi skal ikke velge den løsningen som har fått mest oppmerksomhet i mediene. Vi skal heller ikke velge en gigantvei for å løse trafikkproblemene for eksisterende og nye gigantbyggeplaner på Kaldnes.

Det er nå vi som velgere i Færder kommune kan påvirke veivalget. Sett deg derfor inn i partiprogrammet og velg det partiet som går for den veiløsningen som DU mener er den beste for innbyggerne i Færder.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags