Hva med gjennomgangstrafikken over Nøtterøy?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Dersom tillhengerne av Vestfjordforbindelsen får til en snarveien for seg ut til E18, må de regne med trafikkøkning fordi folk fra nordre del av Nøtterøy og Tønsberg også vil benytte denne som et alternativ til E18.

DEL

LeserbrevVeien fra Teie til Borgheim må opprustes til firefeltsvei med mange rundkjøringer, mye støy og forurensning. Mange hus må saneres for og gi plass for denne utvidede traseen. Omkostninger til dette er meget store. 

Dette er ikke tatt med i tilhengerne av Vestfjordforbindelsens beregningene. Kanalbrua må også utvides siden Tønsberg folk vil benytte denne veien. Det vil si at Nøtterøy blir en gjennomgående trafikkmaskin for Tønsberg.

Denne gjennomgangstrafikken kan bli meget stor. Dette forteller ikke Vestfjord-tillhengerne noe om. De er mest opptatte av og legge mest tilrette for seg selv. Problemene overlater de til andre.

En stor del av Vestfjord-tillhengerne har selv valgt og bo der de bor på grunn av mange andre fordeler. Veien til Tønsberg og ut på E18 har vært der før de bosette seg der.

Nå kaller de politikere og Statens vegvesen både det ene og det andre, de er «uduglige» for at de ikke får en snarvei ut til E18. Det skaper store konflikter å få gjennom deres egoistiske veiløsning. Nå roter de det til så de får jernbanen over Nøtterøy også.

Reidulf Stenbakk

Reidulf Stenbakk

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags