Gå til sidens hovedinnhold

Listhaug er dobbeltmoralsk

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg sitter her etter og ha hørt på Sylvi Listhaugs pressekonferanse etter at hun lanserte sin nye bok. Undertegnede gjør oppmerksom på at jeg bare har hørt korte utdrag av boken!

Men Listhaug bruker anledningen til å fremme sitt eget politiske syn, som fortsetter der hun slapp før, med fremmedfiendtlighet ovenfor andre mennesker, som ikke har rett (etter hennes syn) til integreringen fult ut i det norske samfunn.

Når det gjelder integreringen av dem som har fått full statsborgerskap er det viktig at vi tar innover oss at det er flyktninger med erfaringer og opplevelser fra et andre land. Vi må kunne ta dem med på samtaler og ikke overkjøre dem ved å tre det norske samfunn over hodene på dem over natten.

Listhaug bruker boken til å fremstille seg som den som vet best, derfor tittelen: Der andre tier! Men er hun den rette til sannheten? Jeg sier som det står i Bibelen: «På den siste tiden skal det komme mange som utgir seg i mitt navn, men ta avstand fra dem, for min gjenkomst kommer når tiden er inne.»

Man bør ikke blande politikk og religion, er et gammelt råd, men når Listhaug ønsker og fremstille seg med en kristen tro og går ut med fiendtlighet ovenfor andre svakerestilte  grupper, synes jeg grensen er nådd! Nei dobbeltmoralen hennes er skremmende.

Undertegnede ser at det er viktig å begrense innvandringen, slik at ikke tar inn flere enn vi forsvarlig kan ta imot, men det er måten vi gjør det på!

Gode spørsmål gir ikke alltid gode svar, men å tenke to ganger før man snakker er et godt utgangspunkt.

Kommentarer til denne saken