Gå til sidens hovedinnhold

Ingen av de to «kjekke mennene» ville hjelpe meg, selv om de så hva som skjedde

Artikkelen er over 3 år gammel

Hva er det med folk for tiden, har normal folkeskikk blitt historie?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leste nylig Anne Hylland innlegg med tittelen: «– Han var en drittsekk». Ingen tvil om akkurat det, har Metoo-kampanjen sporet helt av?

Her i Horten kunne tittelen lyde: «Her var det to drittsekker». Etter å ha kommet ut av en Kiwibutikk i Holtandalen ville bilen min ikke starte. Det var vondt å skyve den i gang alene etter en nylig større skulderoperasjon!

To «kjekke unge menn» sto ved siden av, den ene kjørte sågar en kjøreskolebil, så jo hva som hadde skjedd: Bilen måtte skyves i gang! Men nei, her var de opptatt med sitt, ingen antydning til å ville hjelpe til!

 

Les også

Anne trådde til da mannen ropte på hjelp, men angret raskt: – Han var en drittsekk

Jeg ble utrolig provosert, måtte til slutt ringe en god venn, og snart var bilen i gang! Hvem de så var, disse to «drittsekkene», som ikke gjorde antydning til å hjelpe, vet jeg ikke. Men jeg håper at de kanskje leser dette om de føler seg truffet? Forhåpentligvis kan de vel lese, iallfall den ene av dem!

Jeg greide dessverre ikke selv å skyve i gang og starte bilen, det gjorde heldigvis min gode venn, alene! Hva er det med folk for tiden, har normal folkeskikk blitt historie?

Kommentarer til denne saken