Kommunen dumper snø rett i kanalen igjen

REAGERER: Dette bildet ble tatt i fjor, men Charmaine Spange reagerer på at Tønsberg kommune igjen tipper skitten snø i kanalen.

REAGERER: Dette bildet ble tatt i fjor, men Charmaine Spange reagerer på at Tønsberg kommune igjen tipper skitten snø i kanalen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Da er vi i gang igjen!

DEL

MeningerI hele natt og utover dagen i dag, mandag 28. januar har det blitt kjørt og dumpet lastebillass på lastebillass med snø rett i kanalen fra kranbrygga på Stensarmen i Tønsberg kommune. Store, skitne grå og forurensende snø- og isklumper flyter nå i ett sett nedover i kanalen mot Træla. Det samme skjedde i fjor vinter, med den forskjellen at snøen da først ble mellomlagret i store hauger på Træleborgodden før den så ble skjøvet ut i vannet.

Jeg refererer til artikkel i Tønsbergs Blad 16. desember 2017, etter en del diskusjon/korrespondanse med kommunen, med overskriften «Politikerne tar grep». Det grepet kan ikke vært særlig sterkt, for forurensingen fortsetter i år med full styrke. Jeg synes faktisk det er en hån og mangel på respekt overfor oss innbyggere som om sommeren «går mann av huse» for å redde hav og miljø ved frivillig dugnad langs sjø og strender.

Hva er vitsen når kommunen fortsetter å hive tilbake snø som inneholder tungmetaller og en god del søppel som sneiper, papirsøppel, plast og andre ting? Har ikke kommunen fått med seg at dyre- og plantelivet i havet sakte kveles og dør? Hva skjedde med den såkalte utredningen av nytt sted på land for  snødeponi? Ifølge artikkelen fra 2017, regnet man med å ha en ny deponeringsplass klar for vintersesongen 2018/2019. Det er tydeligvis så langt bare store ord. Skam dere Tønsberg kommune!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags