Det holder nå! For lenge siden egentlig.

HETSES: Lise Klaveness er NRKs ekspertkommentator under fotball-VM i Russland. Det har satt mange sinn i kok. – Hva i huleste er vitsen? Hva er fornøyelsen med å spre «dritt» om andre mennesker, spør Bjørn Druglimo.

HETSES: Lise Klaveness er NRKs ekspertkommentator under fotball-VM i Russland. Det har satt mange sinn i kok. – Hva i huleste er vitsen? Hva er fornøyelsen med å spre «dritt» om andre mennesker, spør Bjørn Druglimo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En hilsen til alle landets skogstroll, sjøtroll, nettroll, fjelltroll og eventuelle andre tusser og troll!

DEL

MeningerDet holder nå!

For lenge siden egentlig. Jeg er så drittlei av denne hetsingen, håningen, truingen, utdritningen, oppgulpingen, hakkingen og kjeftingen mot alt og alle i samfunnet vårt.

Det være seg mot politikere, idrettsfolk, «kjendiser», mediefolk eller såkalte «vanlige» folk.

Det være seg om utseende, væremåte, legning, hudfarge, fødested, opprinnelsesland, jobbutførelse, uttalelser eller meninger.

Hva i huleste er vitsen? Hva er fornøyelsen med å spre «dritt» om andre mennesker? Hva tror du det gjør med det de gjelder? Hva er gleden ved å såre andre? Kutt det ut! Nå!

Når det gjelder deg, Lise Klaveness, så er det bare en ting å si,- du er den soleklart beste ekspertkommentatoren vi har i fotball, og det er en fryd å høre på din kunnskap, din formidlingsevne og ditt engasjement!

PS! Til trollene! Vi lever i 2018. Vi kødder ikke med likestiling. Du elsker akkurat den du vil. Vi er fargeblinde når det gjelder hudfarge. Og fotball er kjønnsløst. Aksepter det! Eller lær dere å aksepter det. Ferdig snakka

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags