Misbrukt mulighet for satsing på toppfotball i Tønsberg

Av
DEL

LeserbrevDet er med stor forbauselse jeg leser i Tønsbergs Blad at FKT og Flints ledelse allerede i starten på prosessen legger opp til konfrontasjon istedenfor fremtidig samarbeid, ved at navnet på den nye toppklubben skal være «Flint Tønsberg Toppfotball».

Dette navnet vil garantert ikke virke samlende for fotballmiljøet i Tønsbergregionen.

Ledelsen i Flint må skjønne at dette vil virke svært provoserende og arrogant, spesielt overfor det gamle storlaget Eik, når det i tillegg skal spilles på Tønsberg gressbane, Eiks arena gjennom 50 år. 

Det er vel nærmest utenkelig å få med Eik på et senere tidspunkt dersom navnevalget på det nye topplaget skulle bli Flint Tønsberg Toppfotball.

Jeg håper aktuelle sponsorer skjønner at satsing på Flint-navnet ikke er noen god løsning for å få til en samlende storsatsing på toppfotball i Tønsberg.

Skal en slik satsing ha noen sjanse for å bli samlende for hele Tønsbergregionen må ikke navnet på den nye klubben knyttes til en enkelt klubb. Navnet må selvfølgelig bli Tønsberg Toppfotball, på samme måte som i Sandefjord.

Vi må erkjenne at det blir ingen virkelig toppsatsing innenfor Tønsbergfotballen uten at både Eik og Flint er med på like vilkår.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags