Bli med og ta et bevisst valg rundt årets julehandel – vi håper vi ser deg i Tønsberg sentrum!

Julegrantenning 2017

Julegrantenning 2017 Foto:

Av
DEL

LeserbrevJulen står for døren og folk er igjen i gang med julehandelen. Vi håper at du tar et bevisst valg når du skal ut på årets julegavejakt!

I Tønsberg ønsker vi at julehandelen skal være mer enn stress og mas og lister som skal krysses av. Vi vil tilby noe ekstra. Mangfold og utvalg, kultur, smaker og lukter i skjønn forening – alt pakket pent inn i ekte gran i Norges eldste by.

I 2019 inviterer vi til fire gratis julekonserter og Tønsberglivet i pepperkaker. Byens barnehagebarn har for 10. året på rad pyntet byens juletre, som står og skinner i all sin prakt på Torvet. Vi arrangerer nisjebutikkens dag og mye mer. Men det stopper ikke der. I Tønsberg sentrum legger hele handelsstanden seg i selen for å gi deg en harmonisk og fin førjulstid med god service, innpakkede gaver og en hyggelig klistrelapp som forteller at gaven er kjøpt nettopp i Tønsberg sentrum. Byens cafeer og restauranter tilbyr bord med tente lys hvor du kan nyte en deilig kopp kaffe eller dele en julelunsj med en du ikke har sett på lenge, men som er hjemme til jul.De fleste juleønsker kan oppfylles i Tønsberg sentrum, enten du er på jakt etter en gave eller en opplevelse, om du vil lage noe eller ome du vil kjøpe noe brukt. Vi har et tilbud for alle.

Vi håper du tar et bevisst valg i år, og bruker byen din til både julehandel og påfyll av julemagi.

Vi ønsker deg en flott adventstid i Norges fineste juleby!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags