Svarer på kritikk i TB: Lege Thomas Lodi reddet livet mitt!

Merete Ygre Sømme

Merete Ygre Sømme Foto:

Av
DEL

LeserbrevGrunnet en alvorlig infeksjonssykdom var jeg sengeliggende i fire år innenfor tiårsperioden 2008 til 2018. Den medisinske behandlingen jeg fikk her hjemme fungerte meget dårlig og til slutt så jeg ikke annen råd enn å søke alternativ hjelp. Det var naturmedisiner Harald Mortensen fra NMA-klinikken i Drammen som mente jeg måtte ta alvorlige grep for å redde mitt liv. Min datter som bodde i Singapore på denne tiden ble oppmerksom på The LifeCo-klinikken i Thailand. Grunnlegger og praktiserende lege på klinikken er Dr. Thomas Lodi. Han er utdannet indremedisiner og onkolog, og har praktisert medisin i 30 år.

Før mitt besøk på klinikken i Thailand, ble jeg forklart om Dr. Lodi’s metoder. Hans erfaring var at tradisjonell behandling av de mest alvorlige sykdommene sjelden ga gode resultater. Når det gjelder de kroniske sykdommene, virker ikke medisinene godt nok. Han satte derfor sin tradisjonelle legepraksis på pause, og reiste verden rundt for å samle kompetanse og erfaringer fra andre leger han vet jobbet med alternative metoder. Etter to år kom han tilbake, og begynte å kombinere tradisjonell medisin med naturmedisin, homøopatisk medisin, ayurvedisk medisin, kinesisk- og Thai medisin.

Lodi’s grunnleggende holdning er å jobbe med naturen og ikke imot. Han fjerner gift i stede for å tilføre kroppen gift. Kroppen renses for avfallsstoffer og tilføres store mengder vitaminer og forskjellige næringsstoffer intravenøst. For min del fikk jeg intravenøs behandling tre ganger i uken under mitt tre måneders opphold.

Siden jeg selv har blitt helt frisk etter behandlingen i Thailand, og når jeg vet at mange andre opp igjennom årenes løp også har gode erfaringer, synes jeg det skal bli spennende å få Dr. Lodi til Norge for første gang nå, da denne behandlingsformen er mindre kjent for nordmenn. Vi trenger en ny innfallsvinkel for bedre å forstå hva som kan skyldes mange av våre alvorlige sykdommer og hvordan vi skal holde oss friske.

Jeg håper han blir godt mottatt, og at folk både er nysgjerrige og skeptiske.

Helsekonferansen avsluttes med paneldebatt hvor Thomas Lodi og andre debattanter medvirker. Vi ser fram til en god debatt med mange innspill fra publikum. Siden jeg står som ansvarlig for arrangementet, har jeg ingen oppfatning om hva den enkelte bør gjøre, men synes det kan være interessant, å gi en talerstol til dem som har et annet syn.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags