Stor takk til Smidsrød helsehus

FORNØYD: Jeg føler meg privilegert som er så heldig å bo på Nøtterøy hvor eldreomsorgen er så enestående, skriver Odd Wendelboe. Han vil rette en takk til de ansatte på Smidsrød helsehus.

FORNØYD: Jeg føler meg privilegert som er så heldig å bo på Nøtterøy hvor eldreomsorgen er så enestående, skriver Odd Wendelboe. Han vil rette en takk til de ansatte på Smidsrød helsehus. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevMed stor forskrekkelse leser jeg tirsdag 10.januar, en artikkel i Tønsberg Blad angående Smidsrød helsehus hvor en pasient ble liggende uten å få nødvendig smertestillende og beroligende medisiner.

At det kan forekomme en glipp som beskrevet i Tønsberg Blad er selvfølgelig beklagelig, men en glipp kan forekomme - ingen er feilfri.

Min opplevelse av Smidsrød helsehus er imidlertid bare positiv.

For et par år siden fikk jeg slag. Jeg var ikke i stand til å snakke og kunne ikke gå 50 meter uten hjelp. Etter sykehusinnleggelsen kom jeg til Smidsrød helsehus. Der ble jeg tatt varmt imot og fulgt opp av kyndige folk - etter hvert kunne jeg igjen snakke og i dag kan jeg gå minst tusen meter uten store problemer.

LES OGSÅ: Færder kommune har brutt loven: Pasient skal ha ligget i timevis med smerter uten tilsyn

Jeg føler meg privilegert som er så heldig å bo på Nøtterøy hvor eldreomsorgen er så enestående. I dag bor jeg i omsorgsbolig på Sjølyst med god oppfølging fra hjemmesykepleien. Jeg føler at jeg bor på luksushotell. Det er jeg ikke alene om, har til dags dato ikke møtt en person som har noe å klage på.

En gang i uken blir vi hentet i bil og bragt til Smidsrød helsehus hvor vi tilbringer hele dagen med forskjellige aktiviteter, frokost, middag, trim, sang, musikk, andakt etc.

Både mine naboer og undertegnede gleder oss hver uke til å komme til helsehuset.

Hva kan du ønske mer?


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags