En stor takk til «englene» på Smidsrød Helsehus og Bjønnesåsen for at dere er så snille med kona mi!

Av

Etter å ha lest diverse kritikker av eldreomsorgen på Nøtterøy har jeg lyst til å fortelle om vår oppfatning av eldreomsorgen i løpet av de siste årene.

DEL

LeserbrevVi er et ektepar i begynnelsen av åttiårene. Våren 2012 fikk min kone et lite slag, og hun har gradvis blitt pleiepasient. I løpet av disse årene har vi vært i kontakt med flere personer og avd. i helsevesenet og i alle ledd fra tjenestekontoret, ledelse og til sjåførene av de hvite minibussene har vi bare opplevd positivitet og velvilje. Etter slaget ble min kone tilbudt dagsenterplass 2 ganger i uka på Smidsrød helsehus og hjemmesykepleien kom inn i bildet. Etter hvert gikk dagsenterplassen over i 14 dagers intervall avlastning, og innsatsen fra hjemmesykepleien økte, tilslutt var de innom 6 ganger i døgnet. Hele tiden var kommunen i forkant, så behovet og spurte hva vi ønsket. Både hjemmesykepleien og personalet på Helsehuset har tatt imot min kone med varme, humor og vennlighet. Det har hele tiden vært hennes behov som har vært i fokus. Dette har skapt en viktig trygghet både for meg og mine 2 døtre.

Nå har min kone fast langtidsopphold på Bjønnesåsen. Der opplever vi den samme varme atmosfæren. Jeg er der så ofte at jeg med egne øyne ser hvordan dette fungerer. Jeg håper virkelig på egen plass på Helsehuset eller Bjønnesåsen, når den tid kommer.

Til slutt – en stor takk til «englene» på Smidsrød Helsehus og Bjønnesåsen for at dere har vært, og er så snille med kona mi!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags